dilluns, 1 de novembre del 2010

TRABUCAIRES + 1

Amb una trucada et canvia el finde, (a mi em va permetre anar a realitzar la cursa del Senglar a Mediona), aquest canvi va provocar que pogués despertar al Jordi que s´havia passat amb això d´enderrerir hores pel canvi horari !! i aquest canvi va provocar que poguessim estar tots tres a la cursa del Senglar.
A Mediona el sol surt minsament, però tota la nit de pluja fa presagiar un recorregut "fangós". Avui igual que a capellades, el Txema també s´ha afegit a la festa, bé prou feina tindrem si el podem seguir uns metres !!! ( peazo zancada que tiene el mozo !!! ) el pròxim dia li posem pedres a les bambes !!!!
Però com diu la dita: si no puedes con el enemigo unete a él, i estem en negociacions per donar-li una plaça dins dels trabucaires, això si Txema, l´equipament l´has d´unificar, no pot ser això de venir d´incògnit !!!!
Al final resulta que tenim copa ( de coca cola !!!) i trofeu ( entrepà de botifarra ), la foto mostra el nostre nerviosisme per no saber estar en el podi, és que lo nostre és participar ....... i sortir vius !!!!
Classificacions

Així doncs, esperant resposta de la nova promesa de l´Anoia ( Txema veus que et dono peixet) i pensant en això de còrrer, em paro a recordar aquelles grans paraules del sabi : SI TENS PRESA, .... SURT ABANS DE CASA !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada