dissabte, 26 de febrer del 2011

A L´HORA DEL VERMOUT

Dissabte 26 de Febrer, a l´hora del vermout ( 11/11:30) comencem a remuntar les pistes de SuperEspot, no tenim presa ( a aquestes hores ja no toca !!!!), ens ho prenem amb calma ( bé el sector femení més que el masculí), però tampoc tenim res més que fer, total avui no tocava activitat!!!!

Així doncs intentem buscar el recorregut més extern de la estació, per tal d´estar tranquils, ens fiquem per la pineda tot fent zigues-zagues, per aquí i per allà, intentant esquivar els arbres que en surten al pas. No anem pas lents vaig pensant.
Un cop a la part alta, l´objectiu escollit inicialment veiem que no es factible, per horari ( ja ho diuen que s´ha d´anar d´hora !!!) però també per condicions , i com que si no ets feliç és feliç és perqué no vols, modifiquem l´objectiu, i tan amples que ens quedem !!!! busquem alguna cosa amb forma de pic, que tingui neu i que es pugui baixar esquiant i amb raquetes ....... ja el tenim.
Es tracta d´un aflorament de roques al SE de la Coma dels Estanyets just a l´W del coll de la Creu d´Eixol, de 2320 mts, i com és tracta d´un cota altimètrica i no té nom, el bategem .........PIC ALTERNATIVA , i més feliços que menjar anissos !!!!! a més el grup bé s´ho mereix ( fent història !!!)
I com diu la dita: anem depressa que és tard i vol ploure ( i avui ho ha ben encertat !!!) allà que ens llencem al fons de la vall. Per celebrar el nou cim que haurem d´incloure en les ressenyes alpinístiques catalanes, ho celebrem amb un bon Suïss a Esterri d´Anèu, que cadascú es pren com vol, i per on vol !!!!
I ara si que ho podem dir, Salut i enhorabona !!!!!

3 comentaris:

  1. A la hora del vermut!!???... mare de deu!! Esto no es serio... pero bueno, de vez en cuando ya esta bien... no se puede madrugar siempre...aunque de vez en cuando SÍ!!!... Ya os vale, con estas chicas no hay manera!!!!, suerte que no estaba yo...que ya sabeis que soy de mecha corta!!

    ResponElimina
  2. Osrtes la noia de la xocolata fiu fiu.

    ResponElimina
  3. Ei pillin, que es veu el llautó !!!! ... si vols tinc una altre d´un noi amb un xuxo de crema que també es prou ..... sensual !!!!!

    ResponElimina