dilluns, 14 de febrer del 2011

SORTIDA ESQUI NÒRDIC EGAN 2011

Ha arribat el dia !!, després de la expectació creada l´any passat per la sortida d´esquí nòrdic ( on vàrem descobrir que l´home pot ser capaç de volar sense motor, i sense altre equipació que uns esquís i uns pals), aquest any, Carlos alias "saaal man", ha estat el major reclam publicitari de la mateixa, i així hem batut rècords amb 13 participants.

Desprès de trobar la Rabassa, fet que gairabé ens va costar un dipòsit de benzina ( jo crec que es tracta d´una estació Catalana, ja que si ho mirem, queda mes aprop nostre que d´Andorra) lloguem l´equip ( je, al Jordi potser li podrien haver regalat,segur que es tracta de les botes més antigues de tot els pirineus !!!! i quina fila !!!! for ever MILKA TEAM !!!!) i ens posem a practicar.
El profe personal que hem "contractat" ( per cert al final no li vàrem pagar els honoraris !!!!), ens monstra les últimes tendències en les modalitats extremes d´aquest esport ( tancar el ulls a les baixades, llançar-se en txus ...... que no vol dir estornut!!!) ens dóna el vist i plau per realitzar "nuestros primeros pinitos" .......
Efectivament, aquí veiem a la Salvi com fa 4 pinitos, per l´exterior concretament. Com podeu observar la manca de neu, però la presència de gel, va provocar noves modalitats d´aquest esport ( que no va ser molt ben acollida pels monitors de l´escola, tot s´ha de dir) però que va ser vàlida per al nostre grup d´experts esquiadors.

Finalment "Saaaal Man" ens va regalar una de les seves perles, res comparat amb l´any passat, on les caigudes rebien puntuacions segons dificultat i força d´impacte !!!! tot i això, el dia del FESTIVAL DEL HUMOR va ser explèndid i molt gratificant, i sempre tenim l´esperança de que al final un dia segur que acabem aprenent ...... o no..... qui ho sap !!!!!

En tot cas, si algú us diu que aquest esport es molt dur ........ potser que ho intenteu amb l´EGAN, llavors és BRUTAL !!!!!!!!

4 comentaris:

  1. Pero qué estilazo!! Madre mia... las salidas de esqui de fondo EGAN están ganando un nivel "estupendooo"!!!!!

    Carlos, te tengo que felicitar, en serio, tu progresión es impresionante.... "Los maños" vienen pisando muy, muy fuerte.

    ResponElimina
  2. osti tu! quina enveja! l´any que ve no ens perdem la sortida, que ja tindrem lavabos i instalacions acabades :-)
    Salvi... no sabia que la modalitat incloïa esquí sobre herba! ejejeje.. ets una megacrack!

    ResponElimina
  3. Bé, no hase falta desir nada más, amb aquest equip podem anar a les olimpiades, guanyar no guanyarem, però en ser ràpids a les baixades..... segur que no ens guanya ningú !!!! Vero abans t´has de comprar un coixí, pel cul, preguntali a l´Africa !!!!!

    ResponElimina
  4. Yo me lo pasé genial, como siempre!!!!
    :) :)

    ResponElimina