dimarts, 13 de setembre del 2011

BUTIPOWER !!!!

Si es que som ..... ens proposem quelcom i ja estem, el cap fa mitja volta i ens obliga a entrenar, a passar calor,a fer kilometres ...... i esclar la rocaforttina la tenim a la volta de la cantonada ( 9 d'Octubre) i "el equiporrr" ja ha trobat una excusa per sortir a fer "biciclisme" pels puestos ... de manera descontrolada, animal, salvatge,

Hem quedat d´hora ( tant que ens trobem al primer bus de línea !!!!) per tal de fer kilòmetres amb la fresca ( que no es cap noia fresca de faldilles!!!!) i així intentarem fer el màxim de kilòmetres, però "fent variants" que sempre són boniques de conèixer.

Fins a Can Maçana el recorregut serà conegut, per tant no caldrà parar massa atenció, bé una mica sí que igual podría ser que punxessim, igual podría punxar el que "mai punxa", potser ara serà el que "punxa habitualment" .
En tot cas a Can Maçana, resulta que parem per fer una "kit kat", però la sabiesa i l´experiència demostra que quan el teu cos et dona una senyal s'ha d'escoltar, i el meu m'envia una soroll com quelcom que es queixa, com quelcom que és buit .... i si parem a esmorzar "com déu mana" !! m'està dient !!! fem una poma "dolça" i ens reservem per la "barreta energètica".
Avui la barreta és de "butipower", amb una mica de "alligel" per tal de fer-ho baixar tot plegat, i mira, sembla que el cos ha deixat de queixar-se (coses de la ciència !!!), així que després de "l'habituallament" tenim prou benzina per estar fins a les 14:00 "dando pedales"

Baixades per corriols inhexistents, vegetació, amunt i avall, suant la "butipower" en definitiva, més feliços que uns tornavissos !!!! ( el que fa tenir el cos content, i satisfet !!!) total que ara ja només toca recollir-nos que les "alarmes" comencem a sonar ...... 50 km sembla prou testimoni per fer palés que una bona "butipower" t'ajuda a fer millor el camí, esperem que a la rocaforttina n´hi hagi, com a mínim "xocopower" i "cigrogels" !!!!

nota: Falta correcció, ho sento !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada