dimarts, 27 de setembre del 2011

QUE QUÈ TENIM !!!!

Som diumenge i fa sol. Avui toca costa ( atenció que no dic platja !!!!) i dic costa ja que la sortida d'avui la farem a les proximitats de la Cala Montgó. Sortida de "sirenitos", el deivid ( que ja té brànquies) i un servidor ( que busca l'ingravidesa de l'element per desplaçar-se).
Tot xerrant al barco, mentre ens aproximem a la zona de busseig, anem parlant i recordant la última activitat que vàrem fer plegats .... l´Elbrus !!!!!! sembla doncs que això dels submarinistes alpinistes "és lo que se lleva!!!", i sembla que som d´una pasta "especial" ja que al barco sembla que no hi som ( i mira que sóc gran .....) però millor així, d´aquesta manera podem xerrar tranquil.lament i gaudir del moment.
Xerrem, fem plans, com sempre, qui si a l´hivern, que si a l´estiu que si anem aquí, que si anem allà ..... no tenim solució, estem malalts, però malalts, malalts, de roca, de neu, d´aigua, (potser d'aquí poc d'aire ?) en definitiva, que volem fer de tot, per tot arreu i sempre, i això ens porta a pensar en que som afortunats.
I som afortunats pel lloc on ens ha tocat viure, com diria aquell anunci .... QUE QUÈ TENIM ?: Tenim els Pirineus amb els seus cims nevats i de roca, el Cadí amb les seves canals i llàgrimes de gel, tenim les parets de Montserrat, Collegats, Montrebei i Siurana on dansar amb la roca, el Mar Mediterrani per recórrer tot el seu litoral amb kaiac o descobrir les profunditats de les Medes, de les Formigues tot fent submarinisme, esquí, espeleo, barrancs, btt ...... d'est a oest i de sud a Nord, tenim un "país petit" ( com deia la cançó) on tot queda a prop, però que fa sentir molt lluny ...... TOT AIXÒ TENIM !!!!!
I arriba el moment del capbussament, tot són preses i suors, és el moment de recordar tot el que t'han ensenyat ( i ja fa un any !!!), no fos cas ......... però sembla que la formació i les pautes de seguretat han funcionat, salto i no m'enfonso ( sort de mi !!!). Després de l'explicació de la ruta que ens han fet al barco ( resulta que no tenim cap tipus de guia !!!!) ja podem "bussejar" sols, suposo que el deivid va tranquil, ja que sap que no li portaré la contraria ( tampoc tinc com dir-li a sota aigua !!!!) per tant glu, glu i cap avall !!!! silenci .........
Tranquil.litat i silenci ..... no hi ha res més, un entorn novedós i per descobrir, on pots "flotar" tant físicament com visualment, com dèiem fa un moment QUE QUÈ TENIM ? ..... SORT, TENIM MOLTA SORT, DE PODER VIURE AQUEST MOMENTS AMB ELS AMICS ..... AIXÒ ÉS EL QUE TENIM !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada