dijous, 8 de setembre del 2011

NI FET A MIDA

Avui tocava via llarga, tot i ser entre setmana, tot i tenir incògnites sobre l'aspecte físic ( de la caiguda de fa dies, encara tinc un parell de dits "emprenyats"), tot i que no érem els que hi teniem que ser, si el cap diu que toca via llarga...doncs toca via llarga!!!

Tenia l'ull posat en la via Full Equip de La Codolosa, i allà que ens hi anem ( bé l'ull l´hi tenia posat jo, ja que el Ivan no tenia ni idea !!!). Total que de camí a la via li explico que es trobarà .... un 6a, un 5c... com, que dius 6a, però, vols dir ?........ je, je,je això li passa per confiar en ..... una persona assenyada com jo !!!!
El primer llarg ( hi ha un parabolt desmontat a l´inici per identificar-ho) ,puja per un seguit d'esglaons que vas superant per aquí i per allà i que no suposen cap problema fins arribar a la primera reunió, molt fàcil de localitzar ja que a la seva dreta hi ha un triangle de roca, a modus de pont de roca, molt evident i clara.
Fins aquí tot clar i català. Ara bé, a la sortida d´aquesta "R" hi ha el pas que li dóna 6a a la via, un pas atlètic i de força, on el més complicat es "xapar" la segona xapa. Després és un V amb certa verticalitat molt "disfrutón". Tot i això i veient com ha anat el tema , decideixo muntar reunió a la veina via dels "Campions" ( oberta el maig de 2011) per tal de vigilar els moviments del Ivan...no fos cas...

Utilitzant tots els elements possibles de progressió, Iván va pujant amb ungles i " dents", i agraeix el "gest" de muntar aquesta segona reunió, ja que tenir-me " a vista" li proporciona més tranquil.litat en cas de "complicació", i aprofitant l'avinentesa li faig un book de fotos que "ni fet a mida!!".

Arribats a la nostra segona reunió, li comento que en el llarg que ens queda, hi ha l'altre pas que li dóna "caràcter" a la via, però que segons he vist, hi ha l'opció de continuar cap amunt per un tram que no coneixia ( aquesta nova via dels campions) i que no deu ser mes d'un IV/IV+, i que si el vol obrir ell doncs ...... li ofereixo de regal !!!

Doncs dit i fet, contempla millor la segona opció que la primera ( potser la tibada feta, tenia un xic de culpa) i monta el tercer llarg d'uns 15 metres per gaudiment del presentable !!!, és a dir, que "ni fet a mida", disfrute "pa uno i pa otro" !!!!

Ara ja només toca rapelar i pendre la determinació de tornar a la Full Equip per finalitzar-la amb "aquell" que no va poder venir en un dia tal que d'avui " mira que es de ser buena persona!!!! "

1 comentari:

  1. Olele, olala...ir a escalar es fenomenal!!!

    Una tarde fantastica...hemos tenido de todo, disfrute, un poquito de miedito, sufrimiento, esfuerzo, superación y.... inmejorable compañía.... bueno, mentira, sí que se puede mejorar, eh Jordi?????????????

    Iván

    ResponElimina