dilluns, 26 de desembre del 2011

CONTRADIRECCIÓ

Avui es Sant Esteve, tenim un matí per fer baixar el que vàrem menjar ahir, i deixar puesto pel que hem de menjar avui ..... això de les festes és un calvari de menjars i licors !!!!! Amb la glaçada matinal que aquests dies ens caracteritza, sortim a fer una recorregut diferent ( tot i que al sortir encara no ho sabem).
Desprès d´observar que la ombra d´una 29", omple molt bé una foto ( Jordi, t´has fixat que grans són les rodes ?) i de trobar-nos a Can Roca, comentem "ma o meno", per on podem anar, així treient la gamba per la boca, ens dirigim cap a la Vinyavella. Inicialment volíem fer una pujada de les de treure "el higadillo", però queda substituit per un corriol que normalment fem de baixada i que ens farà agafar tècnica ( i mal de cor !!!!)
Arribem al Turó de Can Dolcet, que amb els seu vertex geodèsic, és el cim més alt que visitarem avui. Desprès de la suada, una mica de gaudi no ens vindrà malament, per tant, ens dirigim cap el corriol que travessa tota la serra de les Rovires, i que sempre ens ofereix bones corbes i pujades sobtades.
Al arribar al Bruc, sense saber com ens endissem al corriol que surt del Torrent de la Diablera i de l'Illa, corriol que sempre hem fet de baixada, però avui .... l'intentarem de pujada !!!! Jordi no vols dir que anem contradirecció ??? (tot i que som conscients que hi ha un tros que sense redbull (....me da alas !) no podrá ser, però intentarem pujar tot el que es pugui), al primer ressalt ja piquem amb el plat però.... el burro palante !! i encara fem un bon tros ... perdoneu però algú ho havia de dir !!!!
Un cop fet aquest corriol .... ondia quina hora és ? que avui és Sant Esteve i tenim dinar a casa !!! ( aquest any no arribo al 2012 viu !!!!) tomba cap aquí i per camí conegut cap al Serrat de les Muixerigues a la recerca del "master" corriol ( Ivan recorda fer-ho de nit !!!) , Vinyanova , Collbató, Cami veïnal, Can Roca ...... tot passa molt depressa !!!!! finalment però, estem al Castell, acomiado al Jordi ( ell dina a casa la sogre, eh ???) desprès de 30 km ...... potser sí que tinc una mica de Gana !!! Avui canalons de tots tipus !!!!!! A COMER ........bé si em deixen !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada