dissabte, 31 de desembre del 2011

SENSE FRENS CAP AL 2012 !!!

A la ultima de l'any no li podem demanar kilòmetres, duresa, ritme, entreno ....... No !!! bon rotllo, alegria, divertimento ........ i UN BON ESMORZAR !!! que renoi, que és la ultima de l'any !!!
Amb aquesta filosofia doncs, quedem avui 31/12/2011 per fer unes risses, o què ???

No tenim pressa, i mentres decidim on anirem a esmorzar ( cada cop l'objectiu és més proper) anem xerrant del futur imminent, que si Pica, que si Aneto, que si Toubkal .... que si Cerví, renoi s'ens gira força feina aquest 2012, però ..... amb un pal i temps .......
Un cop arribats al santuari dels beteteros ( és a dir el bar !!!) unes costelles per aquí, un botifarra per allà, una cansalada ..... encara ens faran agafar uns quilos de més ( millor, així al 2012 només podrem fer una cosa !! aprimar-nos !!!!!!) i per fer-ho baixar, un bon suc de raïm i un cigaló, TOMA DIETA MEDITERRÀNEA ... i que lo voy a hacer si yo ......,nací en el mediterraneo ( cantava el mestre Serrat)
Desprès del "pit stop", que si anem aquí, que si anem allà, però .... ups !!! la meva màquina s´ha quedat sense fre de darrera ( això, o no és capaç de frenar el meu nou pes adquirit !!!!), per tant ... oju peligro a les baixades trialeres que no puedo de frenar.
Amb aquest missatge, evidentment el grup em recolza sobretot el Ramón, que m'ha deixat pel final un "caramelu", ja que ens ensenyarà un nou corriol, però tranquil que no té pendent i no s'ha de frenar !!!! correcte !!! si no vols arribar a Cap d´any NO CAL FRENAR !!!!, mare de deu senyor !!! pa habernos matao !!!!!

Al final però, arribem a Collbató, tots sencers, feliços per les risses, per l'esmorzar, per la companyia, per tot plegat, però sobretot perquè ens queda tot un any per davant on viurem noves experiències ja sigui a peu, escalant, en bici, en esquís o sota l'aigua, només ens ho hem de proposar .... jo hi posso les ganes ..... m'acompanyeu ?

6 comentaris:

  1. FALTABAN LOS MAÑOS PERO A ELLOS TAMBIEN FELIZ 2012

    Ramon

    ResponElimina
  2. Ramon tu si que vales !!!! salida a la que vienes comentario que haces, a ver si aprenden "algunos" ....... Bon any 2012 !!!! i bones pedalades !!!!

    ResponElimina
  3. Epppp....aqui un maño!!! Feliz año a todos y esperemos que este nuevo 2012 nos traiga muchas, muchas buenas actividades!!

    Iván

    ResponElimina
  4. No sé si serán muchas, pero si te va bien, quedamos el 27 de Enero para hacer algo ?

    ResponElimina
  5. Me apunto!!.. me han hablado de una montaña por ahi que se puede hacer con esquises....bueno quien no los tenga rotos.....

    ResponElimina
  6. Mira que es de ser MALA persona !!!

    ResponElimina