dilluns, 23 d’abril del 2012

LA SOL.LITUD D'UNA ESTACIÓ

Avui amb la variabilitat de la meteo, decidim fer una visita a l'estació d´Esquí d'Ordino Arcalís, que tants bons records ens porta a la ment. No cal anar d´hora, ja que esperem tenir la sort de cara i el mal temps que es pronostica deixa una escletxa que ens faci sentir "importants" per un dia.


Remuntarem la estació per la Portella del Mig, pista vermella que fa les delícies de molts esquiadors quan l'estació és oberta, i que ara roman tranquila entre boires .


Un cop arribem a les Portelles ja decidirem el nostre camí, però tot fa pensar que assolirem el cim que hi ha entre l´Arcalís i el Cataperdis, cim del qual encara no en conec el nom ( serà per això de ser un secundari), en tot cas, assolit les portelles, com si d´una senyal es tractés, el sol ens mostra el cim i la pala del "cim sense nom"  , per tant amb una senyal com aquesta no ens podem equivocar.


Entre boires, arribem al capdamunt del cim, just en el moment que s'obre una finestra de sol que ens fa pensar que potser si que avui teniem un regalet per a nosaltres.



Amb una visibilitat molt millor que la que hem tingut de pujada ens llancem al capdavall per la pista de la Portella d´Arcalís, pista negra que ha vist a més d'un soci EGAN descobrir les delicies de forapista !!! i que avui no es menys !!!! Aixi doncs, dia rodó, tranquilitat, finestra de meteo i esqui, molt d'esquí que encara queda per disfrutar ..... fins i tot encara que les estacions hagin tancat !!!!

1 comentari:

  1. Qué recuerdos....qué momentos.... qué leches que me he pegao en esa puñ... pala negraaaa!!!

    Felicidades pareja!!

    ResponElimina