diumenge, 29 d’abril del 2012

TODO SE PASA !!!! TODO SE PASA !!!!

És diumenge i ens hem inscrit a la primera pedalada popular de la Ruta de la Guineu a Castellgalí. Es tracta d'una pedalada amb dos recorreguts, curt i llarg, i desprès de molt temps de no fer quelcom plegats ( tant com dies que fa que el Jordi es "papi") los "radikals de la btt", ens decidim per fer la llarga, (33 km i 1200 metres de desnivell acumulat), així disfrutarem més, oi? a més en aquest recorregut és on trobarem l'essència de la cursa, ja que transcorre per corriols oberts pel "caçador de senders" i per tant serà divertit ( ai que me parto !!!!). En tot cas, aproximadament 200 persones més, també han pensat que avui era un bon dia per sortir en btt, així doncs, amb tots ells sortim amb el ganivet a les dentes .... i la destral a la mà !!!! El principi és rodador, però ja passa per algun corriol "interessant".


Es a partir del km 16 aproximadament que la cosa "s'engresca", ja que entra la part "corriolera". Les últimes pluges han fet que s'hagi d'extremar les precaucions  (po la verdad ez que nunca me habían preguntao ezo??) així que nosaltres anem com sabem ..... ben agafats a la bici !!!!!! Al llarg del recorregut, per informar als meus companys  ( mira que és de ser buena persona !!!) vaig cantant els passos, però sempre amb el mateix final ..... TODO SE PASSA, TODO SE PASSA, referint-me a que ja sigui un tronc, un clot, un salt, una pedra o un gir inesperat .... jo m´hi he fotut, i he sortit viu !!! ( en el meu cas ja és extrany) i ja que jo ho he aconseguit, que també ho facin els companys, no ? així serem més per riure !!!, en tot cas, la ruta va pujant de dificultat, i el cansament fa que els reflexos siguin més lents, així, el Parraga decideix fer una prospecció del terreny tot saltant un marge, que fa que per un moment desaparegui de la visió de l'Ivan ( no veo ná !!!), sort que s'aixeca maleint el fang, les pedres i la bici (qui ho diria !!!!), això vol dir que no té res trencat i que per tant ens ho podrem prendre a broma !!!! Estem en l'últim dels corriols , i passem més estona abaix de la bici que al damunt, ja que l'estat i les condicions del mateix són impracticables ( ja ens ho ha dit la organització en l'últim avituallament, que tancaven el recorregut llarg) però nosaltres som i serem "de closca dura" per això, decidim ficar-nos´hi , que per això hem vingut a fer el recorregut llarg, oi ? per "disfrutar" més estona !!! Al final botifarra, dutxa, i somriures hi ha millor manera de finalitzar una gran dia de "caça" de senders ?????? .... per cert, la guineu no l´hem vista !!!!!!!

Ver 1ª Ruta de la Guineu en un mapa más grande

2 comentaris:

  1. Todo se pasa??!!!...todo se pasa???!!!!.. bueno, hay muchas formas de "pasarlo", claro...hay quien lo pasa encima de la bici, hay quien va como los cangrejos, con las patas "pa-rriba"... en fin... lo que no pasa son las risas, los buenos momentos compartidos.... LOS BIKE-RADIKALS HAN VUELTOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Asín me gusta Iván, (y vuelven)je,je. De verdad que me dais una envidia sana exagerada. Sois unos auténticos RADIKALSSSSSSSS. Saludos a los tres, y en especial al papa Jordi (el caio)

    Txema

    ResponElimina