dimarts, 30 d’agost del 2011

A CHOCOLATEAR !!!!!

Ja hi tornem a ser !! aquest finde tornem a Benasc ( 1000 y 1 veces !!!!), magnífic lloc per gaudir dels barrancs, de l'escalada, de les ferrades, de les muntanyes, de ......... i del menjar !!!!, oh Parrilla, oh entrepans de "longaniza" amb formatge i pebrots ....... lugar de buen llantar !!!!

En tot cas, ens treiem la salivera de la boca i anem al que interessa ......desprès de les tormentes caigudes al Pirineu Aragonés, el seny ( i l´aigua) fa que desestimem el descens de l'Aigüeta d'Eriste, i per no desdir-nos decidim fer "l'aigüeta" però de Barbaruens.

Bé decidim fer-lo nosaltres i 300 persones que estaven a la zona (i encara sort que algún grup va decidir que potser no calia fer "de melindro" en aquesta aigua "chocolata"). En tot cas a nosaltres com això dels melindros ens agraden força, ens hi tirem de cap .... bé de peus que amb aquesta aigua no veus ná de ná !!!!!!
Tot i que pensàvem que no disfrutariem per la falta de visibilitat, i per tant els salts i tobogans serien "prohibitius" al final resulten "divertidius",i això fa que anem "guanyant" posicions vers els grups comercials i els particulars.

No obstant, encara que mancat de la seva bellesa d´aigües cristal.lines que recordava de l´any 99 ( mira que ha plogut !!!!) ens ho passem molt bé, i per acabar de rematar-ho, tenim festa total a la marmita final, tobochoc, saltochoc ....... i vinga i dale i toma !!!!

Amb temps per fer un entrepà i enregistra-nos a l´alberg de Benasc, trobem temps per anar a escalar un xic a la zona de Sacs, i al final podem fer tres vies, que van del V al 6a.

I segurament ens podríem aplicar el cuento de la ultima via que fem, el 6a, ja que amb el dia que portem no sé jo si arribarem al sopar !!! per cert, la via és diu ........ más vale tarde que nunca !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada