dilluns, 22 d’agost del 2011

DOS MEJOR QUE UNO !!!!

Si ens pregunten que hi ha millor que un barranc ? ..... doncs DOS BARRANCS !!! ( no vulgueu saber que hi ha millor que dos barrancs, que us veig venir !!!!!). Doncs amb el Sergi el diumenge ho vàrem "gaudir".
El plat fort era el Núria, o també anomenat toboworld, toboqué ? .... TOBOWORLD !!!!, ja que gairebé sense posar corda, pots superar la major part de ressalts del primer tram mitjançant aquest sistema "ingràvid" de progressió. Contràriament al que es habitual en la "fauna" EGAN, estàvem a l'entrada del barranc a les 10:30 ( contempleu que l´aproximació és 1:30, tot i que l'avi i el "bomberito" ho vàrem fer en 1 hora!!! quina suada!!!!) veient com anava el percal ( bé si es que et donava temps a veure-ho), vaig intuir que el descens seria "un xic exprés", i efectivament arribàvem al final del segon tram ( del tram esportiu)a les 12:00 !!! ( segur que en uns dies ens arriba la foto del radar!!!!!) això sí, desprès de gaudir, molt, moolt, moooolt ( he dit molt ?) moltíssimm, ooooohhhhhh sssssiiiiiiiiiiii !!!!!, ...........TOTAL, no hase falta que dices nada más.


Pletòrics de sensacions i amb l´adrenalina a tope, i veient que l´hora donava per alguna cosa ( encara ens quedaven gairebé 45 min. de retorn) ...... ahí va el reto, a que no hacemos el de la corba ? ( je, je, i desprès diuen que no sóc persuasiu) ...... ZASCA !!!
Arribem al cotxe tal cual ( banyador i botes de barrancs), protegim els seients amb plàstics i brum,brum cotxe a la capçalera del barranc de la Corba, que tot i saber que no portarà aigua "en vena" serà suficient per estar fresquets i gaudir un xic més ( a més jo no l´havia fet encara !!!!! per tant, doble puntuació i bonus per a mi !!!).


Ja que el dia va de rècords, polvoritzem el temps del descens, i amb una hora ja ens l'hem cruspit, que és el que nosaltres volem fer amb l´entrepà que ens faràn a un bar de ribes que "yo me sé" que fan els millors bocates del món .... o potser es que sempre que hi vaig porto una gana del quinze ? doncs també podria ser però ......... QUE ME QUITEN LO BAILAO !!!!!!

2 comentaris:

  1. dons per ser un jubilat progresses força rapid correcaminos que hem porta-ves amb la llengua fora per dins del barranc.

    ResponElimina
  2. Però això era per ventilarnos igual que fan els gossos !!!!!! que no saps que amb el neopré no podem fer el canvi térmic corresponent i ho hem de fer per la llengua ???? es qué !!!!!! sort que el dinar no el vàrem fer exprés !!!!!!

    ResponElimina