divendres, 26 d’agost del 2011

PLAER PELS SENTITS

Els plaers ens conquisten pel gust, per l'olfacte, pel tacte ...... per la vista.......
i encara que sigui dur dir-ho ( i més sent qui sóc) haig de reconèixer que aquesta setmana, aprofitant dies de vacances ( ep un parell de dies, no fos cas que ens agradés !!!), la costa brava m'ha proporcionat tots aquests "plaers" ( a las pruebas me remito).
Aprofitant que estàvem a Palamós, i per l' inquietud que em caracteritza i el nerviosísme que em provoca pensar en un dia tot estirat a la sorra (horror !!!!), vàrem "acordar" fer un tros de Camí de Ronda en direcció Calella, i tornar per part del GR-92.
Aprostrufant, que diria aquell, només sortint de Palamós et trobes amb Cala Margarida, amb les seves barraques de mariner, amb els colors, les barques ... i el camí sempre té un racó on aturar-te i gaudir, cales de pedra i aigua cristal.lina que et convida a fer-hi "un chapuzón", vistes de l'horitzó, platges salvades "in extremis" del monstre humà ...........
Però a més la brisa marina a vora mar et porta les olors de la sal, del peix, de la pinassa, de tot plegat ....... no es pot explicar, s'ha de viure, s´ha de sentir !!!!!.


El camí es heterogeni, roca, sorra, terra, aigua ....... a cada pas t´adaptes, puges, baixes, nedes ....... tot un ventall de possibilitats que et fa estar tranquil, relaxat ( i qui em coneix sap que això només ho provoca el menjar !!!!) ...... en definitiva, pel sol fet de gaudir val la pena viure una jornada d´aquest tipus, allunyada dels objectius finals, dels cims, dels reptes, dels cronos ........ i si li volem posar un bon llaç, un bon soparet amb "sea food", és a dir, unes gambetes de palamós, ens faràn ser els reis de la jornada, que per un dia ens ho hem ben guanyat, veritat ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada