dilluns, 15 d’agost del 2011

HACHE DOS OOOOHHHHHHHHHH !!!!!!

I al final el dia arribar !!!!!
A barranquear !!!!!!!! quines ganes tenia de tornar a trepitjar roques molles, saltar, fer tobogans, remullar el cap sota un bon raig d´aigua, pel simple fet de fer-ho, de sentir el fred de l´aigua corrent per la teva cara. Em sento com un pingüí que ha tornat al seu medi, L´AIGUA, ja que fora d'ella és maldestre, PERÒ ..... si el deixem en el seu mitjà ...., que és de FELIÇ I ÀGIL !!!!

Pel retrobament res complicat, EL GLORIETA, proximitat a casa (una horeta), aproximació a peu ( també una horeta), descens tranquil i relaxat, i aigua, aigua cristal.lina, aigua fresca, aigua i verd, aigua que tot ho pot i que tot ho dóna.

El barranc a més, guarda racons que són molt agradables i sorprenents, tot i que molts d´ells són "saquejats" pels "banyistes de diumenge", amb les neveres, les tovalloles, i altres menesters més propis de la platja, però tothom hi té dret, tot i que quan treus el nas per un ràpel o un ressalt, sembles un extraterrestre de color negre, amb una cosa al cap i que fa una cosa rara que "les persones" no fan.
Però, tot i això, avui ha estat un gran dia, sense estrès de cap tipus, i amb l´únic ànim de passar-ho bé, fotografiant i gravant a más no poder, ( ja sabeu que voleu dir això !!!!) , tenim una foto de cada roc i gota d´aigua del barranc !!! i el book que li he fet a la Salvi què ?????? no hi ha barranquera a Catalunya amb més fotos saltant,destrepant, nedant ...... je, je santa paciència !!!!!
Doncs en un tres i no res,( bé en dos hores i mitja), hem baixat el barranc i hem fet una coca-cola negra al "niu de l'àliga", fresqueta tota ella, ja que la portàvem dins el petate i l´aigua amiga l´ha mantingut fresqueta al llarg de tot el descens, si es què ......

Com va dir Leonardo da Vinci: L´AIGUA ÉS EL VEHICLE DE LA NATURA , ...... potser doncs, jo sóc el clàxon !!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada