dimecres, 20 d’abril del 2011

ANOCHECE QUE NO ES POCO

Avui gràcies a la Salvi visitarem el Montgrós ( 1133 mts), toca entreno, i toca aventura, natura salvatge, toca .... encigalada horària. Sortim de la pista de Can Jorba, inici del camí dels Francesos a les 18:00, a 493 mts. Fa sol, i ens queden moltes pedres que treure del camí.

La intenció és pujar i baixar, fins aquí tot correcte, a la pujada però decidim que hem de pujar més del que teniem "inicialment" previst i enlloc d´entrar a la Canal del Migdia quan toca, ens dirigim cap el camell de Sant Jeroni, per fer més desnivell i més volta, que pa eso semos del EGAN.

Quan les hi explico als companys per on passarem, lo flipan en colores, i esclar, un cop en la "brecha" ...... bé sobren les paraules, descobrir aquests racons que tant estimo, no té preu !!!



Al cim del Montgrós el color de la tarda fa que "la Montse", com deia la cançó ..... tiene un color especiaaaalllll !!!!, però el color que tindrá el recorregut de tornada per a nosaltres serà de foscor, tot i que encara hi ha gent a Sant Jeroni, nosaltres tenim més feina, per la dificultat del camí de tornada, que per fer-ho més divertit no serà el mateix de pujada.




Baixarem cap a Can Jorba pel coll de Mosset ( el que dona accés a la Canal Roja), així doncs, comencem a devallar més tard que d´hora, fins que creuem l´entrada de la part esportiva de la Canal hem pogut fer-ho sense frontals, però com a bons EGANENCS, treiem els llums, ara som els únics animals a la muntanya que en portem ( així ens reconeixeran !!!)



22:00 i arribem al cotxe, 4 horetes, hem aprofitat bé la tarda ..... bé i la nit, llàstima que avui no hi haurá APM, però qui vol tele amb les aventures que ens brinda una tarda d´entreno !!!!, i demà més aventura ....... agafem els frontals ?

4 comentaris:

  1. Oooooh! si és que s´ha de reconèixer que com les vistes des de Sant Jeroni no hi ha res! Com n´arriba a ser de maca la "Montse"!

    ResponElimina
  2. Jo discrepo, crec que desde el montgros hi ha millors vistes, i el cami per arribar espectacular. Hi ha coses que les tens davant i no les veus, gracies nois.

    ResponElimina
  3. Ei syster, les vistes des de St. Jeroni, des de Montgrós, de la Gorra Frígia ...... en definitiva, Montserrat per allà on la miris es ESPECTACULAR !!!!, quina sort que tenim de viure-hi al costat. CARPE DIEM MONTSEPEOPLE!!!!

    ResponElimina