diumenge, 10 d’abril del 2011

MALLORCA ENCANYONA


Bé, si volgués explicar tot el que hem viscut aquest dies, segurament hauria de construir un altre blog només per a Mallorca Encanyona, i evidentment, no és viable, ni saludable per a tots els seguidors del blog ( ara que ho penso tampoc per a mi), per tant pensant en vosaltres ( mira que es de ser buena persona !!!) intentaré que les imatges parlin per si mateixes.
PERÒ, ( quina paraula més bonica, veritat ?), si que és de Justícia explicar quatre coses de Mallorca Encanyona.

El projecte comença un dia d´hivern amb els tècnics del ..... ondia que resulta que ho tenia que fer curt !!!!! perdoneu !!!

1.- Decidim anar a Sa Fosca 2.- busquem vols 3.- marxem dijous 7 d´Abril 4.- jo no puc, jo si puc, jo no ho sé ( aquesta és l´Àfrica), jo ... total anem 11 persons 5.- ( ya me pasao !!) tot lligat en pernoctació i menjar ( gràcies a Rosa, Bernarda, .... us estimem !!!) 6.- divendres Sa Fosca, no !! divendres Mortitx, no!!, divendres Almadrà, no!!! OSTIA que al final fem el Coanegra que no el teníem ni plantejat !!! ( toma previsió, organització i decisió....) coses del destí 7.- DISSABTE, ohhhh que gran el DISSABTE, que bonic el DISSABTE, quina meravella el DISSABTE, .... he dit que vàrem fer SA FOSCA ? ...... si no heu estat les fotos no fan honor .... aneu-hi que jo us acompanyo !!!! 8.- Diumenge per acabar un barranc al Mar, Na Móra 9.- Volem cap a casa just in time 10.- em menjo a casa un tros d´ensaimada de crema, olé tú !!!! and THE END

Tot i que sembli mentida .... no hem anat gens estressats, em tingut MOLTA QUALITAT DE VIDA ( gràcies a la Bernarda, tot s´ha de dir !!!) i tothom ha deixat la seva empremta a l´illa ( bé Baena, tu alguna cosa més!!! que lo sepas .....) i l´illa en nosaltres ... sobretot SA RAFA !!!!! .... en definitiva, si ho tingués que tornar a fer HO FARIA IGUAL !!! ...... o no, qui sap ( això passa per ser de l´EGAN !!!!)


Fotografies de Coanegra


Fotografies de Sa Fosca + Torrent de Pareis

Fotografies de Na Móra


Per entre flors, per entre espines,
lo que era estany se fa torrent,
i avall, endins, se va perdent
per un rocam com en ruïnes...
No hi troba ja murta ni alzines,
molsa ni flors,
quan allà abaix, desfeta en plors,
dins la gran Fosca l´aigua cau...
- Ah! Com la vida és el Gorg Blau !
Poema Gorg Blau, Miquel Costa i Llobera

10 comentaris:

 1. Estupendo!!!... Ha sido un finde increible.. Desde aquí dar las gracias a todos... al Oscar por su organización, al Jordi y Africa por el "alojamiento", a los tecnicos por su supervisión, consejos y su inestimable ayuda... en definitiva a TODOS!!...eeehhhh y no nos olvidemos de Sor Bernarda... casi me la traigo en el petate.

  ResponElimina
 2. No se puede pedir mas, barrancos increibles, compañia insuperable, como diria aquella calidad de vida. Gracias por darme la oportunidad de vivir este momento, os debo un gintonic.
  Ahhh sa Rafa s'ha rafega sa ...

  ResponElimina
 3. ¡¡¡Un 10!!!
  Deseando que llegue la próxima!
  Me siento afortunada de contar con todos vosotros! ;) Ha estado genial, como siempre!

  ResponElimina
 4. Pobre Toni, com el "putejeu" amb aquestes fotos.. molt maques per cert !!

  ResponElimina
 5. SA ILLA.........estupenda!!!
  SA pobles....estupendus!!!
  SA sobressada....riquíssima!!!
  i que em dieu de SA Pollença amb el seu Carrer del Calvari, i de SA Söller quan Sa Rafa sa rafega???
  i de les ensaïmades de Ca l'Àngel.....??? Ningú diu res ???????

  Salvi

  ResponElimina
 6. Una Gran Expedició, Un plaer coneixer a tota la colla.
  Quan tornem a a repetir? ens queda el Mortix per la propera...
  Jo encara tinc grans records de la medusa de Na mora.

  ResponElimina
 7. I tant !!! jo també tinc pendent Mortitx !!! i Alps Marítims, i Corsega ..... i el Larry !!!! moooolta feina encara.
  Agraïr a tu/tots/tothom la paciència i el bon rotllo entre els participants de l´estada ( molts vegades es complicat que ens entenguem) però,GRACIES A TOTHOM, Firma: EL PARES !!!

  ResponElimina
 8. I la sobrasada, que hem de dir?
  Brutal.

  ResponElimina