diumenge, 24 d’abril del 2011

EQUILIBRISTES DE LA BICI

Equilibrista Acròbata especialitzat/da en l'execució d'exercicis d'equilibri amb el cos o amb objectes diversos ( podriem dir que una bici és un objecte divers !!).

Primer dia de vacances ( no va per tú jordi) de Setmana Santa, la predicció de la meto ha fet que establim com a camp Base d´actuacions, la població d´Esparreguera ( serà xq es casa nostra ... si és que hi ha casa d´algú ... que diria aquell).

La intenció es aprofitar els dies segons vinguin, i avui toca btt, que fa dies que la tenim abandonada ( uns més que altres), per tant el Jordi i l´Àfrica que han sortit d´Olesa hem recullen per anar a Collbató a recollir al Ramón. Pugem per la Vinya Vella, i per la Serra Allà ( i no es conya que es diu així !!!!!)

Sortim de Collbató cap a Can Maçana, pel camí que tantes vegades ens ha vist passar. Passada laVinya Nova agafem el corriol on podem realitzar "els equilibris" que desitgem, l´Àfrica té un número especial per avui, però ja se sap, els números d´equilibri moltes vegades resulten perillosos i PAM ,avui ha tocat caure a la xarxa !!!

No ha estat res, una mica de terra per aquí, una mica de fulles per allà, res que no poguem resoldre amb uns "ànims que no ha estat res !!!" ( show must go on !!!!) ..... total que continuem, cap a Can Maçana, però la pluja fa acte de presència, així doncs, toca retirada.

Encara ens queda temps per gaudir d´algun corriol en baixada que fa que que els exercicis "d´equilibri" hagin de ser correctament executats, i si no és així ..... peu a terra !!!!! ( fins i tot i si arriba el cas, anticipant-se al perill, eh Àfrica ??? ... i encara que sigui pujada, que també les carrega el diable !!!!!).

Al final, gairabé 30 km uns i més de 30 altres !!! però com a número del dia, "ingravidgirl" no pedalea ..... sinó levita !!!!!! bons equilibris a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada