dimarts, 17 d’agost del 2010

BUSCANDO A NEMO

Efectivament, no us heu equivocat !!! si no teniem prou amb les coves,la btt, l´esquí, l´escalada, l´alpinisme, , el barranquisme, i tot allò que acava en -isme .......ara també ens atrevim amb activitats aquàtiques AL MAR !!!! sí,sí SUBMARINISME. Al final farem més activitats que "los hombres del harrylson" !!!.
El passat dissabte, motivat per les inquietuds des socis de l´EGAN que han aconseguit aquest any la seva titulació de submarinisme, es va muntar un finde de los más "salao", i així es va programar un bateig per aquelles persones que encara no coneixien que era això de respirar sota l´aigua, bé i que tampoc coneixien que era allò de NO respirar sota l´aigua, digali AMNEA.
Doncs és així que les dos "sirenitas", Salvi i Vero ( por orden alfabètico), s´introduiren en aquest món amb DOS RUBIALES ALEMANES amb els quals tampoc podien tenir molta conversa ( sort que l´activitat era sota de l´aigua !!!!). La zona escollida va ser, Cadaqués a "Es Caials", ja que la Olga i el David ja havien estat anteriorment.
La resta de l´equip d´inmersió, Olga, David i el capitán Atún, vàrem entrar per acompanyar a les "iniciades" i per tal de sumar inmersions en el nostre llibre, i no ens enganyem, per vigilar aquest parell de rubiales, ja que igual volien pescar "peix fresc" !!!!.

Finalment, desprès d´uns 45 minuts i uns 13 metres de profunditat, vàrem tornar a sortir ( que segons com es d´agraïr) aconseguint que tothom tingués un record "especial" de la inmersió, i sinó que m´ho preguntin a mi, que per alguna cosa tinc una "calabera" estampada al meu llibre, per cert, treure´s la titulació val la pena, oi equip d´inmersió ? Apa, doncs GLU, GLU pera tots i fins la pròxima !!!!! Per cert, us deixo un enigma, DÓNDE VA LA GENTE ? ...........( nomès per assistents a la sortida)

2 comentaris:

  1. ...jejjejeee...yo lo se, yo lo se!!!...Yo se donde va la gente!!!!....lo digo, lo digo???

    ResponElimina
  2. Que gente, ni gente, ni gente...!!! Nos bastamos solitos ---ente y yo... :P
    Jajajajajaja!

    ResponElimina