divendres, 27 d’agost del 2010

MALALTS DE ROCA

Avui tocava bici, però les altes temperatures han fet que finalment l´opció més coherent fos buscar l´ombra, però una ombra "d´activitat" i així com qui no vol la cosa, al final estavem la Gloria el Jordi i jo al sector de la Plaka de l´Oscar ( no hase falta que dices nada mas !!!), tot buscant vies lliures per tal de rebre la "dossis" corresponent d´Adrenalina.
Comencem amb la via GMA, un quart per escalfar motors, per cert, el Jordi per escalfar ho fa amb bambes i sense magnesi ( demostrat que les vasque velocity també van bé de pujada, però perden "algu" de taco!!!).
Tot seguit però ens fiquem a la Placa de l´Oscar i fem la Cala Luna un V amb un xic de personalitat però molt bonic i que la Gloria el coneix a la perfecció.

Però per allò de fer més emocionant la tarda, ens mirem la via del costat que no sabem exactament si és un V+ o 6a, tot i això m´hi fico de primer i acabo ressolent l´enigma, es tracta d´un V+, la via és diu L´Alguer i fa que hagi d´apretar el "culet", tot i això bon gust de boca.

Per finalitzar tornem a la placa del costat per ja entre la foscor, fer la via Pitus, un IV+ llarg amb dos ressalts finals molt "divertits". Tornada al cotxe amb frontal, per allò d´aprofitar el temps, i diagnòstic clar: MALALTS DE ROCA !!!! pròxima parada compra de gats del 46 ( això va per tú jordi !! que no tindràs bambes per la duatló !!!!)

2 comentaris:

  1. Oleeee!!! Esos son mis chic@s.....venga roca y más roca.....a este paso.....vamos a "roca-nrolear"..jajjajaaaa..es humor para inteligentes.

    Jordi, Jordi...que te veo comprandote las trabuco....como yo....que me han dicho que si quieres hacer algo en la duathlon, son lo que más peta!!!

    ResponElimina
  2. Unas trabuco no lo sé, pero unos pies de gato ( miauuuu!!!) Tenaya Amigo, YA LOS TIENE !!! no veas como se cogen a la roca, eso si que peta !!!!

    ResponElimina