dilluns, 9 d’agost del 2010

TOMA CHORRO !!!

Si un guia de barrancs Francés et diu: attencieau, attencieau !! desprès de l´experiència del dissabte, crec que ens vol dir, atenció a l"eau" que porta el barranc !!!!! Efectivament, bromes a part, durant l´accés al barranc del Soussoueou, un dels guies de la zona, ja ens va comentar que el barranca anava una mica passat, com indica la foto del nivell ( negro=xungo water).
Tot i això, era factible fer-ho, però el divertimento que normalment pots gaudir en aquest barranc l´has d´aparcar, i la majoria de tobogans s´han de descartar per risc a possibles lessions, o a la quantitat de sediments que s´han depositat. Per tant , avui toca un descens de "supervivència", és a dir, no fer-se mal i gaudir allà on sigui possible.
I tot i l´aigua, és possible trobar racons on el divertimento està permès, i així pots gaudir de salts, de coves amagades, de companys amagats en coves amagades ......

Al final doncs, un nou descens més que ens deixa satisfets a uns, i mullats a tots !!!!! Per cert, la pròxima vegada el meu "ernest" que m´ho porti un company, que és una nova modalitat entre els Francesos !!! fent càlculs, entre 4 francesos fan l´equipació d´un català !!!!! MARE DE DUA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada