diumenge, 29 d’agost del 2010

"LLECH"A LA FIESTA

Que en un barranc poguem trobar el killer, el rompetibias, el tobogán del borracho,el salt del cavaller, la lanzadera, ...... bé és sinónim d´emocions fortes, o en tot cas d´un barranc molt conegut, i és així, parlem senyors i senyores de .... EL LLECH, l´aqualeón natural més visitat segurament de les nostres contrades.

Si a més a més, tens la sort de visitar-lo amb una persona que el coneix com si fos casa seva, la equació surt rodona, FESTA GARANTIDA. La persona que treballa als barrancs arriba a tal punt de coneixença del barranc, que la seva imaginació desenvolupa tipus de descensos que no trobarem a cap manula, com ara el tobogán dels borrachos ( ep i que consti que per esmorzar varem fer uns cacaolats !!!)
Els salts, els tobogans, fan del LLECH visita obligada per a qualsevol barranquero que vol viure i veure un joia d´aquest esport, i si a més a més, com en el cas de l´Africa i el Jordi, portes pocs barrancs a les cames ........ el llech és BRUTALLLLLL !!!
Només hi ha un però, una joia així la vol visitar tothom i això implica que hi ha massa gent segons quins dies, per tant és important escollir bé les dates, l´hora i estar de sort en ubicar-te en un espai del barranc que no t´enganxis amb el de davant, i no t´atrapi el de darrera, per tant ja ho sabeu, si en voleu gaudir estigueu atents !!!!!

I com va dir algú:

"Un paisaje se conquista con las suelas del zapato, no con las ruedas del automóvil."

William Faulkner (1897-1962) Escritor estadounidense

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada