dimarts, 17 d’agost del 2010

UNA GALLINA XICA, TICA, MICA ..... KAYAKISTA

Com és ja habitual aquest any, tornem a realitzar una sortida en kayac. Aquest cop, el punt de sortida és Portlligat, allà on el geni Dalí tingué el seu taller.

Tot i que la nit ha estat plovent, el dia millora progressivament, i finalment ens regala un dia de platja d´allò més calurós. La sortida té per objectiu descobrir aquest litoral ple de cales i aigua cristalina, sense més intencions que pràcticar remant, encara que n´hi ha que sempre troben una bona excusa per "fer carreres" i provocar al personal ( que un no corre si no el repten !!!).
Així doncs, desprès de tres horetes de pràctica, on fem exercicis de tota mena i per a tothom, tornem a portlligat on ens espera el dinar, tot i que al final ( serà per la zona ), resulta ser una dinar un xic "surrealista",degut a que un cambrer d´on dinàvem, no se li ocurreix una altre ideia, que sortir de la cuina fent repicar les tapes dels sucrers com si d´una campana es tractès, a mode de processó, només li faltava cantar ......

UNA GALLINA, XICA, TICA, MICA .........ja que la cara d´ulls descontrolats la portava de serie!!! Per cert, bones remades per a tothom !!!

2 comentaris: