dijous, 19 d’agost del 2010

LO QUE + PETA, LA VOLTA A MONTSERRAT EN BICICLETA

Seguim amb això que el jovent diu entrenar, i nosaltres li diem patir. Avui toca volta a Montserrat, ja que des de Monistrol fins a Santa Cecília tot es pujada, i aproximadament serà semblant a la distància que farem a la Duatló de Núria. Per altre banda, i per tal de fer la sortida ja complerta, baixarem per Can Maçana, Can Jorba, la Vinyanova, Collbató, la Salut, l´Aeri i novament a Monistrol, el que seria "mismamente" la volta a Montserrat.

Avui s´afegeix a l´entrenament l´Iván, que tampoc ha pogut dir que no a l´oferiment de morir amb les botes posades a la duatló, i sense saber exactament quin seria el plan d´avui, s´ha plantat a la sortida sense dinar, por eso de ser maño que ostias !!!!
La primera part de la sortida, presenta unes rampes que no s´assemblen en res a les que trobarem a Fontalba, però ja que hi són , les farem , i que nos quiten lo bailao !!!! Sempre ajuda però, girar el cap i poder observar la muntanya de Monserrat, sembla que l´esperit s´alleugereixi !!!!!
La segona part de la pujada fins a Santa Cecília ja és més similar a la pista que farem a Núria, per tant cadascú busca el seu ritme, per arribar en condicions fins a la carretera que dona accès al Monestir. En aquest punt busquem l´asfalt per fer kilometres rapidament, tot i que el vent de cara ens deixa clavats en més d´un punt. Tot i això en 2 hores com a la cruïlla de Can Maçana, punt des d´on "gairabé" tot serà ja baixada.

Baixant, baixant, les rodes van rodolant, i aquest cop sí !!! els nostres cossos "corpolents" afavoreixen el descens, per alguna cosa tenien que anar bé, no ? Per tal d´escurçar un xic la volta, hem decidit baixar per la carretera que uneix Collbató amb l´aeri de Montserrat i així farem més via.

Al final tornem a ser a Monistrol 41 km desprès i 3 horetes i mitja més tard, que com deia aquell: Si corres lo que te piden serás bueno, si corres el doble serás mejor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada