diumenge, 19 d’abril del 2009

VOLTA AL PEDRÓ by IVAN G.

Moltes vegades, a muntanya, ens deixem de fer voltes molt interessants per la impossibilitat de combinar cotxes, però és en aquests moments quan els nostres companys de grup, DE FORMA TOTALMENT DESINTERESSADA, s´ofereixen a ser el nostre transport.

I és el que ens ha passat avui a la nostra sortida que hem fet a Tuixén i Port del Compte. L´Ivan G. ens ha fet de forma altruista el servei de Taxi.





Havent sortit de Tuixén, amb l´objectiu de la Tossa Pelada ( 2378 mts) i el Pedró dels Quatre Batlles ( 2383 mts) i un cop assolits, desprès de la conversa amb un company d´un altre grup, s´ha decidit fer una baixada fins al pàrking de l´Estivella.
A continuació hem tornat a remuntar fins anar al Tossal d´Estivella 2337 mts i amb molt bona hem baixat fins a la zona dels carbassers, per baixar pel torrent de que dona nom a aquest sector del Port del Compte .

A comentar que avui ha estat el "debut" del Xavi E., ( estamos que lo tiramos .....), i no podia escollir millor dia. Ha demostrat sobradament que d´això d´esquiar AMB UN CASC AL CAP, en sap un munt, per tant Xavi, moltes felicitats i el pròxim cop ho fas una mica pitjor, que al final ens deprimirem si continueu tots els iniciats en aquesta línia, t´apuntem a la pròxima !!!!!!!
A la resta del grup, a gaudir amb les pròximes que vindran ......

3 comentaris:

  1. Hola a tots!!

    ....asi me gusta que se reconozcan los "meritos" de la gente humilde y trabajadora, de los gregarios del equipo, esos a los cuales en la mayoria de casos no se les reconoce el esfuerzo....

    Que noooo!!! que para mi, como siempre es un privilegio poder ir a la montaña con gente como vosotros, aunque sí que es verdad que me lo curré.... jajajaja!!!

    Apa, a10.

    ResponElimina
  2. Per allò de criticar, ON ESTAVEN ELS ESQUÍS SR. IVAN !!!!! es que .......qui no te esquís NO TE VOLTA FREE !!!! ( eh, que de les errades s´aprén.
    Trabajallll ?????
    NO ESQUIALLLLL ( para entendidos)

    No obstant, GRÀCIES ALTRUIST MAN !!!

    ResponElimina