diumenge, 31 de gener del 2010

ESQUIADA EGAN, CARA i CREU

Com cada any, l´esquiada "freeride" EGAN, no ha deixat pam de neu verge per trepitjar, i com ja és costum, Ordino ha estat l´estació escollida.


Tot i això, no pintava molt bé el dissabte !!!!, quan per les nevades i el fort vent, vàrem tenir que canviar d´estació, i començavem l´esquiada cap a les 11:30 !!! a Arinsal, desprès "d´apendre", com va això de les cadenes , però el pitjor encara havia de venir, la nula visibilitat i les condicions de l´estació va fer que dos dels companys tinguessin una "rebrincada" a nivell de genoll, que demostrava que hi ha dies que és millor quedar-se al llit dormint.
Així va passar el dissabte, amb més pena que Gloria, però com que els de l´EGAN no llencem mai la tovallola, sembla que la "mare natura" ens volia fer un present, en forma de diumenge pletòric de pales de neu verges i sensacions per viure ( malauradament els companys de la rebrincada, no estaven en condicions per esquiar !!). I axí el diumenge va anar "devallant" entre núvols de pols ( per les caigudes !!), sensacions fortes ( per les velocitats !!) i grans somriures ( per les emocions !!) fet que demostra que l´home es feliç com més es juga el físic !!!!
Ja podeu veure el "vídeo" de la sortida ( ho sento però no he pogut fer res millor !!) :

3 comentaris:

  1. Quina enveja " lo del diumenge", mala sort per aquests dos companys, però l'Egan no pot quedar-se parat per res del mon.

    Records a tots, ens veiem penya

    PD: soys tos unos mariquitas, sobre tó el David.

    ResponElimina
  2. Ei company, si haguessis vingut !!!
    Al final no ens podem queixar, sembla que tots dos estan prou bé, Ivàn un esguinç i el "cuñao" un mal gest.
    A la pròxima et vull veure "lliscant" pendents avall !!!!

    ResponElimina
  3. Hola a tots/es!!!

    EYYYY!!!....aqui estoy en el sofa con la pata tiesa....esto de hacer reposo no es lo mio, prefiero otras "actividades"..jejjeje...escalar, planchar....jajajajaaaa!!!!

    El video genial Oscar, una vez mas, eres un crack!!!

    ResponElimina