dissabte, 17 de juliol del 2010

OFERTES 2 X 1

Com sempre, a la tornada d´una expedició de pura muntanya, tens ganes de fer allò que no has pogut fer fins al moment, i com en el cas de l´any del Lenin, aquest any hi ha força ganes de fer barrancs, ferrates, "divertimento per a tutti !!!!!".
I vet aquí que al Berguedá hi ha un racó on totes dues activitats s´agermanen de forma senzilla i sense cridar l´atenció, a Vallcebre, el Forat Negre i la Ferrada de les Roques d´Empalomar. A més, avui ens acompanyen l´Oriol, el Marc i el Jordi i el nivell de totes dues activitats és ideal per "enganyar-los" i que s´ho passin tan bé que volguin repetir !!!!!
En el barranc hi baixa l´aigua justa per fer-ho divertit, tot i que no s´ha de baixar mai la guardia, ja que potser quan menys t´ho esperes, una crescuda ens pot deixar ben remullats/des, hoy Manel?.

Tot i que el barranc és curt, hi ha prou ambient per divertir-se i fer que tothom pugui gaudir de l´entorn, bé, menys dos METROSEXUALES que no paren de mirar dels seus cossos esculturals, sort que encara hi ha algún "morcillitas" en el grup !!!!!!!! per mantenir l´honor del "macho hispànico".
La intenció és realitzar la ferrada desprès del barranc, i tot i que no tenim pressa, anem fent sense problemes, tot encadenant ràpels. A més a més amb un parell de nois de Cardona anem compartint corda i així agilitzem el descens.

Encara però que hi ha possiblitats de fer algun salt, bé tampoc ens passesim, n´hi ha 2 de reals i un tercer que la Salvi ha batejat amb rellisculingvaigtheface !!! , una nova modalitat que sembla que enganxará a força adeptes, tot i que ara per ara, nomès ella mateixa s´atreveix a realitzar tal maniobra.

Tot seguit us mostrem una tira d´imatges de la Ferrada d´Empalomar, on al final algú va veure la llum !!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada