diumenge, 20 de març del 2011

A TUTTI PLENI

Si busquem el significat de " a tutti pleni" vol dir a tope, a full, vamos ........ escalar a Graus un diumenge qualsevol !!!. Nomès les vies que quedaven a l´ombra estaven buides ( fins que la gent que anava arribant no tenia més "puestu").

Així nosaltres al "esprint" aconseguim ficar-nos a la placa del sioux. Comencem amb Rhinoceroscript, un 5c que és una mica perapunyetes, però avui per escalfar surt sense problemes.
Li fem un pegue a la via Poma Poma, que ha muntat el Deivit, un 6a+ una mica "especial" però que li tinc certa debilitat, suposo que per la seva sortida, que es força bloquera. També surt, per tant la cosa "va bene" que diria a terres llunyanes.
La Júlia, que ha fet el primer 5c, proba ara Atac Sioux, i disfruta d´allò més, ja que aquest 5b té la part "més bónica" a la part superior, entre dona´m corda i agafa corda, anem passant els metres, i es d´allò més "entretingut".

Ja per últim provem una via que vàrem veure com la muntaven ja fa unes setmanes, es troba a l´agulla dels marges, i sembla una combinació de Aprop i Bronco ( entre 4c i 5c) i li donem un 5, sobretot per la sortida que té. Doncs COLORIN, COLORADO .... ESTO YA ESTA ESCALADO !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada