diumenge, 1 de maig del 2011

NO TÉ PREU

Fa dies que anem a esportiva, i és molt guay i xulo, chachi piruli que diríem, però la raó de ser és que tot serveixi per anar a fer via llarga, equipada?, no importa; el que importa és gaudir de la tranquil.litat, i si es tracta d´agulles ......., tot i que vegis que totes elles són plenes, fins i tot així són boniques, amb tot de persones per aquí i per allà ..... en definitiva, l´ambient que s´hi respira no es viu enlloc més de la muntanya.



Però no volem estirar més la mà que la "samarreta tèrmica", i anem a tiro seguro, a més fa moooooolt temps que volia trepitjar la Miranda de les Boïgues, i ho fem per la seva aresta brucs, tranquil.la, senzilla, però una gran clàssica, perfecte per gaudir i començar amb bon peu una nova etapa.
"Los tres mosqueteros" som els de sempre, ja ens coneixem , i no cal dir gaires coses entre nosaltres, bé, alguna que altre "tonteria", però tenim clar que avui no hi ha presses, que no farem molta cosa ( tot i que jo no pari d´incordiar!!!!), però avui no és un dia de rècords, cronos, temps, metres..., és un dia de mirar al voltant, de dinar tranquil.lament, de fer el llangardaix ..... de fluir.
Tot i la tranquil.litat, desprès de dinar, ens proposem una alternativa més, per una estoneta xica, pugem a l´agulla de la Portella Inferior, malauradament , pensàvem pujar per la seva cara est, però les vies estan desaquipades ( les dues primeres xapes) i per tant hem de pujar per la normal, ( no cal fer-se mal a última hora).


Total, que no podem estar més contents, una jornada, pacífica, amb bon temps ..... ( i això que trona i plou a Collbató) els deus fan que estiguem just al racó on encara queda sol !!!, i com deia un spot que jo me sé .......


Corda 125 euros, casc 60 euros, arnés 90 euros, peus de gat 100 euros ........ ESCALAR AMB AMICS ..... NO TÉ PREU !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada