dimarts, 1 de maig del 2012

PER SORPRESA !!!

Per sorpresa !!! ...... no es busca, es troba !!! no es planifica, sorgeix !!! no cal donar-hi voltes, hi ha cops que les coses surten ...... Per sorpresa !!! Per sorpresa, el dilluns 30 d'Abril nevava als Pirineus, impedint que pogués anar a treballar a la zona de Malniu i Cap del Rec ( i ja hipotecava també el dilluns!!). 
Per sorpresa !!! la Salvi que s´havia planificat dilluns i dimarts, em té a casa sense voler-ho (correcte, molt sorprenent !!!) i no tenim res previst, però al llarg del dilluns a l'ambient es respira ...... potser farem alguna cosa de neu demà, qui sap? però passen les hores ....... Per sorpresa, el meu company Xavi em comenta que potser anirà a fer la Tosa ( 2537 mts) des de Coll de Pal, por si.
Però no ho tenim clar, la meteo, la neu, la son .....no decidim res, però..... si, si ..... per sorpresa,  quan ens anem a dormir !! .... a quina hora ens hem d'aixecar demà ? ( ups, SORPRESA !!!!) ..... a les 6:30 ( cal agafar el "pajaro volando") .... vale jo el poso a les 6:20 ( ups, això si que és una sorpresa !!!!! i de les grans !!!!! ) demà a tastar neu nova !!!!!


Per sorpresa no ens hem adormit, li envio un sms al company Xavi, potser qui sap, anem plegats ....... en tot cas anem a Coll de Pal ..... li donarem.... una sorpresa. Segons arribem .... veiem neu per aquí i per allà, ara bé, no sabem si tindrem per a nosaltres. Arribem a puesto, no hi és el Xavi ... no hi ha sorpresa, oooohhhh ( pensem que estarà pels puestos,  potser puigmal .... ves a saber.)

Busquem el nostre camí, cal mirar bé on posem l´esquí ja que no en sobra, però remuntem sense problemes,   arribem al cim i .... sorpresa !!!! resulta que al cim de la Tosa, ens trobem al Xavi que ha pujat des de la Molina, això si que és una sorpresa !!!! ( van unes quantes, oi?) Total que desprès de xerrar, ens acomiadem i ens dirigim cap el nostre preuat descens, avui encara ningú ha firmat ...... ens llencem per les pales del Puig de la Comabella (2436 mts) i..... MES SORPRESA !!!! neu espectacular, pala espectacular .... sensacions ESPECTACULARS, i serà la tònica fins al cotxe, ja que al pujar em trobat una congesta de neu justa al costat d'una tanca, que ens garantitza no rascar enlloc .... un matí fantàstic, just el que volíem, curt, ràpid i de gaudi .... com deia la cançó... SORPRESAS TE DA LA VIDA, LA VIDA TE DA SORPRESAS...... AY DIOS !!!!!! 


Ver La Tosa 2537 en un mapa más grande

1 comentari:

  1. Pero bueno.. qué sorpresa!!. Uno deja de mirar un dia el blog y...tate!!.. que mira tú por donde los "pimpinelas" se me van a la mountain con los esquises....

    Salvi, lo tuyo sí que tiene mérito... con ese material y venga ha hacer actividad sin parar... espero que esta vez sí que te hayas puesto crema, eh???????... pero yo no digo nada!!!!

    Por cierto, el "toque" profesional del blog, me gusta... buen trabajo Oscar!!. Pero bueno, se podria mejorar un poquito más, no??..jejjee

    ResponElimina