dimecres, 18 de juliol del 2012

LE TOUR DE LA PICÁ

Comencen les vacances i no ho poden fer millor, teniem pendent de la sortida EGAN a la Pica, la volta que trepitja els 6 tresmils del massís, i com no ens agrada deixar res pendent i preveient que a la setmana següent marxem als Alps, ens ha vingut de cara poder tancar aquest capítol.


La logística és senzilla, dormim a l´Estany d'Estats el dilluns (així aclimatem per Alps) per dimarts al matí ben d´hora ben d´hora ben d´hora, fer la volta, i restar el màxim de temps possible a tres mil metres ( pensant en Alps). 

El primer cim que s'ataca en aquesta volta és el Rodó, i que et permet passar al costat de l'Estany que diuen que és el més alt de casa nostra, i fàcilment per aresta arribes al cim. El primer de la jornada, per cresta senzilla a continuació farem el Gabarró, després la Pica amb els seus 3143 metres ( sostre de Catalunya) i tot seguit el Verdaguer que queda a tocar. 


El cinqué és el Montcalm, a terreny Francés i que fa que hagis de baixar i tornar a pujar, però es fa prou bé i no es gens laboriós fer-ho. El que es fa pessat és el Sotllo, el sisé i últim del dia, més que res xq has de baixar molts metres per, des de  el coll del Sotllo assolir el seu cim, a més per un pedregam que fa que sembli que estàs fent el "moonwalker" del "maiquel jacson".


En tot cas al arribar´hi veus tota la volta realitzada, els estanys d'Estats i Sotllo i val la pena, val la pena aquest penjoll d'or a una volta que fa uns anys va ser la meva primera experiència a Alta Muntanya, i que en contra de fer'me no voler més, em va deixar els ulls plens de muntanyes a descobrir i trepitjar, amb ganes de més, i algú es preguntarà, però no calen moltes ganes, no cal molt esforç, no és fins i tot perillós ? ....... i cal contestar ..... no ho és la vida de tot això !!!! Com diu la cançó, TREPITJA FORT !!!!! 
Felicitats Salvi!!! i Gràcies per trepitjar amb mi aquest camí que fem plegats !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada