dilluns, 12 de novembre del 2012

I JA FA UN ANY !!!!


I com passa el temps.... sembla que fa dos dies que estàvem estrenant les 29" ( les noves bicis !!!) a la berga santpedor i ves per on que ja hi tornem a ser. No hi ha dubte de que es tracta d'una cursa per aquestes bicis,  molta pista ..... molta baixada ..... molta velocitat !!!!! I si a més resulta que tenim "soporte logístico" .... apaga y vamonos !!! ( gràcies ramon per les jaquetetes calentetes que ens esperaven a puesto !!!! ets un crack !!! equipo ? molinetes ÉS UN EQUIPO !!! tot i que hi hagi components del grup que només busquin .... la velocitat !!!!! ( .... si es que me pierdo !!!). A més aquest any amb més participació EGAN, l´Elvira i companyia també vàren disfrutar de les butis i els cigalons de la Berga ...... esperem que any en any poguem disfrutar d´aquesta pedalada com si fos la primera vegada .... donant pedals a fondo !!!!!

4 comentaris:

  1. Ei molt bones! Si no et sap greu em podríes passar la segona foto que surt al vídeo. Casualitats de la vida no tinc cap foto d'aquest any i he vist que surto mig de costat (chaleco verd) amb el company que la vàrem fer mig corrent, mig caminant. Si necessites que et passi el mail, m'ho dius. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. Hola Oriol cap problema, envia´m el teu mail a oscarisalvi@yahoo.es i et passo la foto.

    ResponElimina
  3. Desde aquí quiero agradecer publicamente a RAMON.... eso es un amigo de verdad!! Se levanta a la cinco de la mañana un domingo para llevarnos a la cursa...y no contento con eso, nos espera en los avituallamientos con las chaquetas... joer!!!

    MOLTES GRACIES RAMON!!... pero la próxima... te queremos pedaleando!!!

    ResponElimina
  4. Una vez y las que hagan falta.
    A mandar compayns¡¡¡¡

    Ramon

    ResponElimina