divendres, 15 de març del 2013

DESCOBRINT PEDRA

Dijous tarda, ( dimecres plovia que és el dia d´escalar a roca !!) hem quedat amb la Gloria i el David per anar al Serrat del Muntaner, tot fullejant una revista del NATURA I AVENTRUA, he vist que hi havia alguna via senzilla per fer rapidament per la tarda.

La Grloria es coneix el sector i em confirma que no tindrem problemes, efectivament no són vies de dificultat, per tant les afrontem amb tota seguretat de que no tindrem cap problema, és més, et deixa fer quelcom que a d´altres llocs ni intentaries ( a nivell d´ordre i netedat de les maniobres).
Comencem per la via Albert Gonzàlez, 80 mts de IV, dos llargs, una placa tombada amb bon agarre, no tenim gaire complicacions . Les reunions estan muntades per rapelar, es fa senzill i sense problemes. I com desprès de rapelar encara tenim temps, fem la del costat, la Pizarro.

 Segons la topo que portem 5c, però no veiem per enlloc la complicació, en tot cas a destacar que fas 40 metres amb unicament 3 xapes ( això ja vol dir quelcom, ja que si fos 5c.....) efectivament com a molt IV+, potser ha estat una errada de "transcripció". Daquesta via només fem la primera tirada, ja que la segona es comuna amb l´anterior, o com a mínim no hi veiem les xapes del segon llarg.
Amb aquestes, ja es fa fos i el FRED MOSSEGA !!! així que després de gaudir, sí o també ..... em aprofitat la tarda, ja que com molt bé diu algú ... HEM FET MÉS QUE RES !!! I AIXÒ SEMPRE ÉS POSITIU !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada