dilluns, 23 de març del 2009

CARA NORD ASPE 2643 mts

Doncs "els 4 de los alpes" que algú ens va batejar, hem trepitjat aquest diumenge passat la Cara nord de l´Aspe, magnífica muntanya que tot i la seva alçada, presenta una cara Nord impresionat i de fàcil realització.

L´aproximació començaba a l´estació d´esquí de Candanchú a les 06:20 hores del matí, i desprès d´una aproximació a peu o amb esquís ( segons usuari), vàrem arribar a peu de via cap a les 09:00 del matí aproximadament.

En aquest punt es va deixar el material d´esquí i es va atacar el corredor que ja presentava traça oberta.

Finalment i desprès de trepitjar el cim on bufava un vent "entorbat", vàrem realitzar el descens per la brecha de l´aspe per retornar al punt on havíem deixat el material.
Desprès d´una esquiada "alguns" i d´una caminada "altres", a les 14:00 tornavem a ser tots plegats al cotxe per "recuperar forces" a base d´un gran ternasco, costelles, o entrecots "variados", així doncs, un finde que com molt bé diu aquell " para flipar !!"




Ep !!! que he fet un video i tot !! està penjat al youtube tot i que encara no sé si está penjat, el nom del vídeo es Nord Aspe, si algú dels implicats vol que el tregui nomès m´ho ha de dir, aquí el teniu .... a gaudir ( no he pogut fes res millor !!!!)



1 comentari:

  1. Hola Oscar! Com estas? Esperem que estiguis be. Ens ha fet molta il.lusio tenir notices teves, aixo es que estas viu i tot ha anat be (hahaha) Ara estem a Nova Zelanda i aquest pais es collonut! es tot verd i ple de muntanyes, aixo t'agradaria molt! Els glaciars son gegants i esta ple de barrancs. Aqui disfrutaries com un indio! Ara anem cap al Franz Josef, ja t'enviarem fotos si pugem ( el clima es molt variable en aquests moments). Cuida't molt i fins aviat! Visca el barca!!!
    Gabriel & Lydia

    ResponElimina