dilluns, 16 de març del 2009

ESQUI DE MUNTANYA A VALLTER

DISSABTE




Diuen que desprès del mal temps sempre arriba "el bo i millor" de la natura, i és per això que aquest cap de setmana hem estat a Vallter, fent lliscar els esquís per aquesta neu que l´any passat tant buscàvem !!!

Així doncs, el dissabte, sense tenir encara clar quin seria el nostre objectiu, vàrem realitzar l´ascensió al pic de Bastiments (2.883 mts) des de el pàrking inferior de l´estació de Vallter,
aprox. 900 mts de desnivell.

No estàvem sols, NO !!!! realment el bastiments s´ha convertit en un clàssic, i tothom hi fa el seu bateig corresponent, en aquest cas anàvem amb el Sergi ( vocal d´espeleo !!!, que li tira també això de la muntanya, i que encara no havia trepitjat aquest cim), el Jordi Carreras ( expert en la zona ) la Salvi i un servidor.




Un cop al cim, esquís calçats i a buscar sensacions, neu primavera a la pala central, i desprès alguna que altre sorpresa en forma de canal, per arribar per pista fins a nivell del cotxe.
Com sempre diem no hi ha una bona jornada de muntanya ( o de qualsevol altre activitat) sense un bon menjar, i també ens vàrem encarregar de deixar el "llindar" ben amunt, amb FREE RATAFIA inclosa !!!





DIUMENGE

El diumenge desprès de dormir en l´hostal Peugot (Salvi i Oscar) i Zafira (Manel i Marina), esperàvem al Jaume i la Joana per fer la novetat del finde, estar sols a un pic de la zona, i ho vàrem aconseguir, amb el pic Puig de les Borregues (2.693 mts).







Tot i que fins al coll de la marrana continuava la "romeria" del dissabte, un cop en aquest punt i anant a buscar el coll de la coma de l´orri, ens va acompanyar la major de les tranquil·litats que ens pot donar la muntanya, veure com tu t´allunyes de la multitud i et vas quedant sol, amb la companyia dels teus.



Un cim que tot i ser humil, va resultar
tota una joia,
bons moments al cim, una bona pala DE NEU DURETA !!!!
i un final encara millor,

un petit tub amb molt bona neu que va fer les nostres delícies.










Amb els esquís a l´esquena vàrem acabar a l´inici de la vall de la Coma de l´orri, amb un somriure d´orella a orella que feia goig. 700 mts de desnivell positiu i 1250 de negatius va ser el resultat d´aquesta volta tant "solitària".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada