dijous, 27 d’agost del 2009

CUSCO, LA CIUTAT MERAVELLOSA

Bones a tots els internautes !!!
Avui ja estem a Cusco, hem agafat el tren de backpackers que sortia a les 09:00 d´Aguascalientes, i hem arribat a Ollantaytambo a les 11:30. Ollanta, és un poble amb arrels inkes, i això es nota a primera vista, per les seves runes, però també pels seus carrers, estrets, i amb una construcció que s´inicia aprofitant la base inka. En aquests carrers és un plaer perdre´s, i és per això que hi hem estat unes hores, visitant el poble i dinant. Desprès amb el colectivo hem marxat cap a Cusco.
I ja hi som a Cusco !!! hem arribat que es feia de nit ( a les 18:00 ) però a primera vista ja ens ha agradat, les seves places, amb una arquitectura que segur que farà les nostres delícies.
Ara ens toca anar a sopar, que sembla que també pinta força bé, demà a planificar els 3 o 4 dies que estarem per aquí, abans de marxar cap al Titicaca. Així doncs, fins la propera ......


2 comentaris:

  1. Diu el Jaume "que és aixó de tant voltar, meyns voltar i més treballar", és conya ja sabeu com és.
    Per les fotografies sembla que ha de ser bonic, apa que us ho passeu molt bé.

    Joana i Jaume

    ResponElimina
  2. Hola Joana i Jaume,
    no vegis que bé s´ho passa la Salvi a Cusco, que si una tenda per aquí, que si un cafetó per allà, que ara sopem aquí, QUE ARA CALLEJEAMOS per allà, bé com una parella enamorada ........ MARE DE DÉU !!! Mireu les fotos i sabreu de que parlo.

    ResponElimina