dilluns, 28 de setembre del 2009

FERRATAS A GUARA ??

Donc efectivament aquesta podria ser la pregunta, ja que habitualment sempre que parlem de la Sierra de Guara es per referir-nos als seus barrancs ( i segurament seguirá així per molt temps !!!)
La elecció va ser la Ferrada de l´Espolón de la Virgen, ja que semblava l´opció més esportiva de la Serra.
La seva entrada està just desprès de la font que hi ha al Mascún, allà on s´oberserva perfectament el Dofí característic.
La Ferrada nomès té un petit incovenient, que és massa curta, ja que l´itinerari s´ho val, però li falten 200/300 mts de longitud.
Tot i això, es una activitat perfecte per completar dia.

La Ferrada va sempre buscant la verticalitat i apropar-nos al vuit, i amb l´entorn que l´envolta té molt de guanyat, a més tenim l´opció de combinar-la amb el Barranc de la Virgen.

La Ferrada té un desnivell de 120 mts i 250 de longitud, i és de dificultat 2 ( en una escala de 3 ), tot i que ens indiquen que el seu temps de realització és de 2 hores, realment amb 40 minuts ( amb menys segons el grup) has fet tot el tram esportiu.
Com en el cas del dissabte, dins el grup tenim un iniciat, però sembla que és un cap de setmana de sensacions pel Marc i ja li pots donar un barranc, una ferrada o un cigaló de bayles que ell "allà que si llença", chaval ves demanant el carnet de Soci !!!!!
I tal com teniem previst el descens el fem pel Barranc de la Virgen, el seu tram final, barranc que consta de tres ràpels , el més alt de 12 mts. també el més bónic ( tot i que és pot fraccionar).

Així doncs, aquesta serà la ultima activitat del finde ....... bé, també es pot considerar "activitat" menjar-se un bon CHULETÓN, o qué !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada