dissabte, 3 d’octubre del 2009

LA VOLTA DEL "TORU" OSBORNE

7:45 del matí, i estem a Olesa de Montserrat, avui toca estrenar "màquina" nova, el Jordi desprès de l´experiència de la volta al "Mont du Serrat", ha decidit, que se tira al monte ( ull !!, que monte no és nom de tío !!) i ha decidit fer un canvi a la seva vida (... bé un quart volta !!!) i amb la seva Specialized negra, no surca el mar sinó ........ ( bé suposo que ja sabeu com segueix).
En tot cas, desprès de pujar des de Olesa a Collbató per les roques blaves, passem a buscar al Ramón, que ens ha de dur fins al "Toru" d´Osborne, ara derrocat de la seva atalaia. I per si pensàvem que això seria tasca fàcil, ja de primeres el Ramón ens té preparada una pujada que ens fa suar de valent.
Ara per pista, ara per corriol, ara pujo, ara baixo, ens plantem "los tres toreros" al mirador que en un altre moment ens hagués mostrat "la bèstia", però que ara ens deixa contemplar la cara Sud de Montserrat.
I ja que sembla que la "faena" està gairabé enllestida, ens toca recollir flors, és a dir, BAIXADA, que fa drecera, i som-hi, cap al bruc a buscar més "places on torejar". Com no podia ser d´una altre manera, a les baixades, també s´ha de pedalar, i és així que entre pedalada i pedalada arribem a Can Jorba, desprès de deixar enrera el Bruc.
La pista facilita un bon ritme , i el Ramón ens "sorprén" amb sortides de pista, ara per aquest corriol, ara per aquesta drecera, ara per aquest camp d´Oliveres ( no hi ha res com conèixer la terra !!!) i en un plis ens plantem a Collbató on hi fem cap l´arc d´en Bros, on el "jesulín" del dia queda retrat.

Però encara ens queda baixar a Olesa, on arribem a les 12:30 aproximadament, amb 41 km a les nostres cames, i com és diu a l´argot: VA POR USTEDES !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada