dijous, 18 de març del 2010

TOSSA PELADA EXPRESS

Aniré depressa per seguir amb la dinàmica de la sortida, estàvem a Tuixén fent esquí de fons i desprès de caure moltes vegades, vàrem decidir anar a fer la Tossa Pelada que està aquí al costat i baixar per el Barranc dels Carbassers ( tranquils que no porta aigua, tot és neu !!), vinga, vinga, va , va !!!!

Sortim de l´estació, amb tot possat, bé i si no ho portem ja és igual !!!!! tenim una hora de límit per arribar allà on sigui, desprès d´aquesta hora, em de baixar, ja que el grup ens espera, i no es pot fer esperar al grup, perqué el grup té el cotxe i les claus del cotxe, no tenim presa, tenim urgència !!!!!!
Com diuen alguns, PIM,PAM,PIM,PAM, esquís vienen, esquís van !!!!

Ja estem a la carena !!!!, ja estem a la carena!!!!, ja estema a la carena!!!!!, perdó ....... amb l´estress !!!!
Riiiing, Riiiing, Riiiiing, hola "princesa" estem al cim, sí, sí una hora justa, baixem per el barranc, ens recolliu a la corba !!! sí, sí, tranquils que anirem MÉS DEPRESSA !!!!!
SSSHHHHHH, SILENCI !!!,............................................................................... al mirar aquesta imatge no us impregna de tranquilitat i relax ?? serà la traça, la neu pols, FLOTAR en aquesta materia, potser és per això que vàrem arribar tant contents i ABANS D´HORA a la corba on ens tenien que recollir ? potser és per això que una BAIXADA bé val una pujada EXPRESS !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada