diumenge, 29 d’agost del 2010

ARACNIC CANYONING

Cap de setmana de barrancs aquàtics, cap de setmana de salts, cap de setmana d´esbarjo, cap de setmana ........ de película de Terror !!!!!!! Resulta que la realitat supera moltes vegades la ficció i aquest finde, més exactament el dissabte al barranc de les Anelles ho vàrem poder comprobar ( i no ho dic pel ritme de progressió, eh dones?).
Com sempre, l´entrada a les Anelles no deixa indiferent a ningú, ràpel o salt, impresionen, i si et decideixes per saltar i mentres ho fas no et dona per cridar ( amb 12 metres, mira que dona temps a fer-ho!!!) ...... doncs ho has de fer al sortir de l´aigua, i esclar, llavors els crits arriben fins a la Jonquera !!!!! Però això no és normal.

Ara, que mentres estàs fent una foto d´un salt, un "aracnic" s´introduiexi a la teva orella, pensant que ha trobat casa nova !!!, potser això no li passa a tothom. Si a més a més, sembla que t´hagis inventat una escena de "Scary Movie", i al final, mentres et piques al cap amb la mà, et fiques sota l´aigua, continues fent fotos ...... si al final de tot això, resulta que et miren a la orella i surt el "PEAZO" de bèstia que encara estava viva, evidentment el resultat no pot ser un altre ....... SALT DE DOS METRES DE LA SALVI AL VEURE SORTIR L´ARAÑA DE L´ORELLA!!!!! i ulls com a plats al veure "l´exemplar" que tenia a l´orella ( valga foto como prueba).

Tot s´ha de dir, desprès d´aquest moment, ja no vaig necessitar corda en cap ressalt ni ràpel, amb les meves noves qualitats de SPYDER MAN, puc fer rapels amb una espècie de teranyina que em surt de les mans, sento millor com xiuxiuegen les dones, puc fer salts estratosfèrics ..... i em surten pèls per tota arreu ( bé això ja fa uns anys que em passa !!)


Al final però, tot va ser quedar com anècdota, i sort d´això !!!, ja que si haig de pensar en que els meus companys m´han de salvar ........ potser millor que a partir d´ara dins del material obligatori porti un "insecticida " !!!!!! ..... o un casc amb orejeras !!!!!!

1 comentari:

  1. Collons con la arañita.....me vendo las botas d barrancos...están sin estrenar..jjajaaaa!!!

    ResponElimina