dijous, 16 de setembre del 2010

TRAINING DAY

Entrenar: 1; Preparar (algú) a una acció enèrgica mitjançant exercicis i un règim especial. 2; Posar, per l'exercici, en aptitud i capacitat per a una prova determinada.
3; Preparar-se físicament per a una prova esportiva. 4; Dirigir l'activitat de preparació dels atletes pera la disputa d'una prova o d'una competició.

Patir: Ésser afectat d'un dolor, d'un mal físic, etc,especialment d'un mal habitual, continu.
Sofriment: Sensació penosa, dolor físic o moral, més o menys prolongat.

Esgotament: 1; Afebliment gradual d'una o de diverses funcions,sense lesió, produït per l'excés d'exercici. 2; Pèrdua extrema de forces.

Felicitat: 1; Estat de l'ànim plenament satisfet. 2; Esdeveniment favorable, que omple l'ànim de satisfacció. 3; Manera bona, grata, afortunada, d'esdevenir-se o ésser acomplerta alguna cosa. 4; Allò que ocasiona un estat anímic de plena satisfacció.

Voleu dir que cal dir res més, bé sí: Duatló de Núria, próxim 26 de setembre, 11 km Queralbs-Fontalba en btt, ascensió al Puigmal des de Fontalba a Peu i descens a Núria per tornar novament a Fontalba. Descens des de Fontalba a Queralbs novament en btt ...... alguién da más ????
I també cal dir ..... gràcies "princeses" per aguantar-nos !!!!

1 comentari:

  1. ...bueno, bueno...veo que hay una nueva entrada en el blogg..."curses"...eso quiere decir que no será la última, no???...jejejjeee...eso me gusta....más que nada porque tendré que amortizar mis "trabuco"..., me refiero a las bambas... marranoooossssss.

    Iván

    ResponElimina