diumenge, 7 de novembre del 2010

ESCALADA SENSE MOTOR

Quan en escalada ens referim a escola d´hivern, no vol dir que hem d´anar amb bufanda i guants a escalar, vol dir precisament que les plaques queden orientades de forma que els hi dona el "solecito" i per tant s´hi pot gaudir, plenament del matí.
Buscant, buscant , a Subirats s´hi donen aquestes característiques. Es tracta d´un sector obert fa temps per el grup de muntanya de Sant Sadurní, perfecte per a nosaltres, ja que avui busquem proximatat, sol, i canvi "d´aires".
Així doncs, estudiem la zona i comencem per "Full oberture", un quart per escalfar ( ja que el sol encara no ho fa) i que no suposa cap problema per a los "tri escalattori" del dia d´avui ( l´Africa avui li donem descans, li toca ser reportera !!).
Tot seguit passem a "un encuentro" ( con un martini !!! diria algú del grup) ja que comença a respirar la idea d´anar a fer un "vermutillu" ( la reportera se aburre !!!). Però el sector masculí fa oidos sordos i proposa fer el V+ que hi ha al costat, "papa vui ser torero" ( i no s´equivoca l´albert plá), resultarà segurament la via més bonica de les que farem avui, sobretot el sector superior de la via.
Aquest tros ja demana més colocació i físic, però tant la Salvi com el Jordi, demostren l´esperit de lliuta i combaten amb mans i peus ( amb cul i pits no es pot combatre res !!) el petit desplom que s´ha de contrarestar, i en un 2 x 3 ... botifarra de pagés, ja la tenen !!!.

I com que ja estem valents, i ens hem fet toreros, i veurem martinis i fa sol !!!!, doncs ens fiquem a un 6a que pinta "guai", "Que te falta" es diu, doncs home desprès del primer pegue jo li diria que posarme ales i volar. En el xapatge de la tercera chapa ,en el pitjor moment "zasca la gravedad" i ja em veieu al costat del jordi comentant la jugada " crec jordi que era més a la dreta, veritat?" ups !!! quina volada !!! I SENSE MOTOR !!!!, però al segon pegue la montem, coses que per altre banda ja va pronosticar en Murphy : Si alguna cosa pot anar malament, ANIRÀ PITJOR !!!! sort de la meva cinta express de la SORT, cap rascada nen, cap rascada !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada