diumenge, 27 de febrer del 2011

A LA MUNTANYA HI HA ARMES !!!!

Avui neva als Pirineus, però ens és igual, tenim plan B ( xq desprès diguin que els de l´EGAN no ens ho currem !!!) hem pensant en anar a Vilanova de Meià de baixada, buscant la ...... Roca Calenta ( que ningú malpensi que no es cap dona !!!).

El sector escollit s´anomena, QUE BÉ QUE ENS HO PASSAREM, esclar amb aquest nom .......
Al posar el peu al terra un cop localitzat el sector i havent aparcat el cotxe, una veu com la de nostre senyor ens diu.....: HI HA ARMES A LA MUNTANYA !!! Ondia, aquesta si que es bona, començo a mirar i aquí el tenim, armilla en pecho, arma en mano el caçador del senglar ens avisa.
En aquestes que li contesto .... QUE HI HA ARVES ? , No home, no !!! ARMES, ARMES !!! ah, li dic jo ..... ALARMES !!!! (l´home deu pensar, aquest paio és boig !!!!) i desprès d´intentar que treguessim el cotxe de l´UNIC pas del que el senglar fugidís utilitzaria en cas de fugida, i que jo li fes entendre que no hi havia pas un prohibit aparcar, o que la muntanya bé que és de tots ( sempre amb educació) marxem cap a la roca ( no obstant, fent força soroll no fos cas que la confusió .......)
Primer fem la via més senzilla de la paret, un IV+ molt diferent del que estem acostumats a Montserrat, però tothom pot gaudir de la via.
Intentarem desprès el V+ que hi ha al costat, però amb poc temps per intentar-ho tots, en tot cas, el dia aquí també sembla que no acaba de fer net, ara es tapa, ara sol, bé que millor anem a dinar ja que tampoc volem tornar tarda a cas, per tant, al bar falta gent !!!! per cert si aneu a la muntanya ja ho sabeu ....... VIGILEU QUE HI HA ALARMES !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada