dimarts, 30 d’agost del 2011

EN BOCA TANCADA NO ENTRA AIGUA !!!!

Que si tinc son, que si tinc gana, que si fa fred .......... excuses, excuses i més excuses, total per voler retardar lo inevitable, ja que al Sr. Taure se li ha ficat al cap que s'ha d'entrar d'hora a les 12 cascades del Liri ( no li dic barranc Gordo perquè segur que penseu que va per mi !!!) i a la Srta Gèminis tot li fa mandra, però ....... als problemes tossuderia !!!!!
Un cop trencada la barrera "psicològica" de sortir del cotxe, equipar-se, bla,bla, bla, bla ........tot es bufar i fer ampolles, "tiene guasa", oi ?, tot el matí renegant i al final resulta que ens ho passem de piiiiip mare , tot és superbonic, quina passada !!!, benvinguts a la incoherència de la ment "femenina", i no vull semblar el que no és, però mira que es fa complicat entendre-ho, o sóc jo?
Al final però, descens tranquil, curt, divertit i amb aigua que li dóna un punt d'emoció, i per cert un consell, prohibit cridar sota el chorro !!! i us preguntareu, pour que ? ............. DONCS PERQUÈ HI ENTRA AIGUA, veritat princesa ? glu, glu .....

2 comentaris:

  1. Mare meua!!

    Pero qué bonito!!... yo si que he hecho las 12 cascadas pero con los lagrimones que me has caido....

    Boss...cada dia te superas!!

    Iván

    ResponElimina
  2. Ei, como funciona lo de anònim, eh ? ( ahora que aprenda el "otro"), en todo caso ya miraré lo de la cuenta google.
    Por cierto, es muy sencillo superarse con tal compañía !!!! mua, mua !!!!

    ResponElimina