dissabte, 13 d’agost del 2011

VUELO SIN MOTOR

Si us pregunten per a qué serveix una bici, .... la resposta sembla obvia, per pedalar, per moure's, fer esport, bé suposo que més o menys aquestes serien les respostes més comuns, PERÒ..... i si us dic que també serveix per "volar"???, bé, no grans distàncies, però .... algo és algo, que deia aquell.
Avui l´Iván ens ho ha volgut demostrar, mira que és de ser buena persona !!!!!

Avui havíem quedat "los three de los radicals" per fer "un tour" circular per Collserola. hem començant per Plaça Mireia i arribant a Sant Cugat ( tot just deprès del pi d´en Xandri) unes passareles "con muu mala lexe", s´han creuat en el camí de l´Ivàn, provocant-li una ingravidesa com Neo de Matrix, i que ha fet que sortís disparat endevant "cual superman" sin capa, i esclar, la volada ha estat "interceptada" per la força de la gravetat ( que mira que és collunada !!!). Doncs Zasca !!!! ja el tenim tot ben arrebossat PERÒ ..... tranquils, que està d´una peça !!! ( oh sana, oh sana, ooooohh saaaana !!! -cantem tots plegats-), com molt bé va dir cartoon PA HABERNOS MATAO !!!!

La pitjor part l'ha rebut la seva bici, que semblava la bici del hombre orquesta "ñigo-ñigo ñigui-ñigui" total, parada per "adreçar" allò "inadreçable" per intentar "passar desapercibidos" del que queda de ruta........ tot està a puesto? doncs a seguir amb "le tour".

A partir d´aquest moment hem tingut més feia d´orientació de la que esperàvem i també més asfalt del que haguèssim volgut, però más vale pajaro en mano ........ que kilòmetros por andar !!! Així doncs, situats a Valldoreix hem establert la nova ruta per intentar arribar a una hora prudencial a Plaça Mireia per tenir temps a prendre "un algo" ( un algo = refrigeri + quelcom sòlid que introduïr a la panxa).
Al final arribem al punt de sortida d´una peça ( uff!!!), cansats, amb gana ( resulta que no hem trobat cap moment per menjar !!!!!), amb una sed de camell per omplir les duess "jorobas", amb les cames vuides, suats i plens de pols ....... però com va dir Nietzsche : LO QUE NO ME MATA, ME FORTALECE !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada