diumenge, 16 d’agost del 2009

PARA CHURUP CHURUP, PARA CHURUP CHURUP CHURUUUUUP .....

Hola a tots des de Perú !!! No portem ni dos dies a terres llunyanes i la Salvi ja ha trobat nou company d´aventures, diu que com a mínim aquest no emprenya i no és un pesat !!! NO SE PER QUÉ HO DIU ???El company en qüestió el va fer quan esperavem el bus que ens tenia que portar a Huaraz, on avui dia 15/08/09 hi farem la segona nit, per demà marxar cap a la Quebrada Ishinca.
Però no penseu que hem parat, no !!!! avui hem anat a aclimatar, i renoi, no ha anat pas malament.

Hem pujat amb Taxi fins a Pitek ( 3800 mts), i d´aquí a la laguna Churup, a 4450 mts, i tampoc es que haguem trigat molt, amb aturades i fotos ( fotos qui ha dit fotos !!!) hem trigat menys de dues hores ( i això que la Salvi volia anar pole, pole, si em despisto es fa un company nou !!!!)

La veritat és que molt bé, no hem tingut greus problemes, i la vista, acompanya, un petit refrigeri i avall que el "colectivo" ens esperava a les 16:00 per baixar ( i era l´ultim). Hem intentat estirar el màxim estar en alçada.

Lo més dur del dia arribar a Huaraz novament, aquí hem notat la nostra "petacada" ja que el fet de baixar amb el microbus, de forma més o menys ràpida, a apretat els cargols del nostre cap i uff, hem arribat a La Casa de Zarela ( on dormim) justets. Una dutxa i una aspirina ens han ajudat a sortir a sopar i ara ( 21:40 ) ens anem a l´alberg.
Per demà ja tenim cuiner ( ep que la princesa s´ho val !!!) i avui ens ha fet totes les compres, per tant nosaltres .... de senyoritos !!! bé, així doncs, si els càlculs no fallen no tindreu notícies nostres fins el 23/24 d´Agost, esperem que amb algún cim a la butxaca ( es veu que la cosa no va molt fina, per fer urus i ishinca no hi ha problema, però el Toclla es veu que ho està posant difícil - hi ha més que algún ensurt important - ). Però ja sabeu que de seny en tenim força i per tant us enviarem fotos dels "nevados" en tot punt tornem.
Vinga doncs records a tothom.

1 comentari:

  1. Molt be nois, venga a "churrupar", que eso es vida.... Las fotos muy guapas, se os ve en plena forma.

    Que vaya muy bien por los nevados....yo por solidaridad me voy a comer uno...un nevado quiero decir, eh???

    Un abrazo

    ResponElimina