dimecres, 26 d’agost del 2009

A TURISMEAR !!! by Salvi & Oscar

Yo para ser feliz quiero un camión !!!!! yo para ser .... Bé no ha estat un camió, però és un buscama. Abans d´ahir vàrem sortir cap a Lima a les 13:00 per arribar a la capital de Perú a les 21:00. Desprès de lligar aspectes de logística ( avions, itineraris, etc.) ahir va estar un dia de "corre, corre, que te pillo !!!).
El nostre vol era a les 14:00 a Lima, arribem a Cusco a les 15:30, i anem corrent amb Taxi a l´estació de tren de Cusco per comprar els tickets. Aqui l´única opció que tenim es comprar els bitllets per internet ( a la mateixa estació) i agafar un cotxe-taxi ( colectivo) per anar a OLLANTAYTAMBO on fa parada el tren i l´agafem a les 18:58 ( sortim de Cusco a les 16:15), amb el cotxe a tope ( amb màquina de fons inclosa) anem devorant kilometres, per arribar "just in time" a agafar el tren. Uffff !!! Misión cumplida !!
I avui ja veieu a la foto, sortida del sol des de el Machu Pichu ( no hi ha paraules). Per fer-ho a l´estil EGAN ens hem aixecat a les 04:00 i hem sortit corrents cap amunt, per agafar tickets del Waynapichu ( i arribar abans que els autocars !!) si a algú li semblen que hi ha escales a Montserrat, que vingui aquí a fer un intent !!! MARE DE DEU QUANTES ESCALES !!! ( la Salvi a cau d´orella em diu que si això és fer turisme).
I com que tenim a la Salvi que "ho llença", doncs també hem anat al Waynapichu, i més escales, però ha valgut la pena ( més que res xq ens hem menjat un pernilet amb pa que TREIA ELS SENTIOS).

Bé, abans però de marxar hem visitat un xic més les runes ( portàvem des de les 6:00 a dins les mateixes) i hem arribat a Aigüescalientes, a les 15:00 ( evidentment baixant novament per les escales !!! que som catalans i la pela és la pela !!!!), abans però un a última imatge del Machu, realment et deixa sense paraules .......... gaudiu !!

Marxem del Machu pichu, tot fent una mirada enrrera ....... ESPECTACULAR !!

2 comentaris:

  1. Bones.
    Això si que son vacances aprofiteu i a turistear.
    M´heu d´explicar com es posible agafar tots els medis de transport en el dia...
    Per cert si voleu saver que son escales ja saveu.

    Pol, Biel, Ester i Toni

    ResponElimina
  2. Bones Familia,
    doncs ara si voleu us podem fer de porters, a 25 dollars el viatge de bossa caprabo !!!!
    Doncs és molt fàcil, CORRENT SENSE MIRAR ENRRERA

    ResponElimina