diumenge, 15 de novembre del 2009

TURÓ DE LA SOCARRADA, entre núvols

Aquest cap de setmana toca descans ...... ep de muntanya!!! que no pas d´activitat. Hora de trobada, 7:30 ( massa d´hora per ser persona), condicions, massa fred ( et recorda que ets persona), visibilitat, reduida ( et recorda que pots deixar de ser persona ) grup de "mountainbikers" o persones mismamente, los "Triple J" ( i no és un pernil) i un servidor. Objectiu, descoberta a la zona d´Olesa, concretament del Serrat. Així doncs comencem la ruta tot enfilant cap el camí que ens durà al Pla del Fideuer, sempre en pujada,( sortim de 98 mts i arribarem a 447 mts ), sense cap altre companyia que els caçadors que estan de batuda ( eppppp!!! que hi van persones pel camí !!!!).
El dia continúa entre núvols i vent, i qui més qui menys, amb les primeres rampes ens anem treient les terceres capes, bé això qui en té, veritat Jordi?. Durant el camí, les imatges dels companys amb els núvols, els contrallums, les gotes en les ulleres i els casc, de la boira i la suor, fa que sigui una ascensió "èpica" però alhora amb un encant especial.

Tot i això, ens plantem al pla del Fideuer ( ja m´ho explicaràn xq no hi he vist cap arbre de fideus !!) decidim baixar cap el pla del Mimò, on agafarem un tros de la B121 per enllaçar desprès amb l´urbanitazació de Can Serra i la del Ventaiol (211 mts), des de on pujarem novament cap el Turó de la Socarrada ( vinga pujar i baixar !!!!). Entre baixada, pujada, parada, hi ha un tram del camí que ENS L´HAN TRET !!!, i és per això que arribem al Ventaiol per la C58, que consti que un servidor no va tenir res a veure amb aquesta pèrdua, eh "hombre de las barritas".
L´ascensió al Turó de la Socarrada el farem per una pista en constant pujada i que "ES DEIXA FER !!!, per tant tot, el grup arriba sense més problemes al punt més alt de la jornada de 518 mts. Ara només ens queda devallar ( que no vol dir "echar uns dancings"), tot passant pel coll de les Bruixes i per la pista que baixa tot el Torrent de Can Tobella.
Arribats a la pista principal de Can Tobella a la Puda , el grup es separa ( són les 10:30 i portem uns 30 km), ja que dos components del grup ( Jordi i Juama) han de marxar a casa. El "barritasman" i el "bicicletitas", encara volem un xic més i anirem a Monsitrol a fer el cafetò ( que avui no l´hem fet!!) pel camí del riu. Arribem fins a l´empresa Puig Font S.A. on girem cua, i sense saber-ho parem a la Braseria Can Ibars, on tenen un servei de "parking de bicis" ( mentre fem l´esmorzar o el cafetò, et permeten guardar la bici en el seu magatzem !!) fem el café i tornem cap a casa, per la mateixa pista que segueix el riu Llobregat i que primer per Can Tobella i desprès per la Puda, fa que arribem a Olesa novament, passant això sí per Can Sedó ( desprès de creuar la carretera). Al final doncs, 5:30 i 45 km de descoberta + 5 barretes ( el company tenia gana, que hi farem !!!). Ara nomès queda assaborir un bon fideuà a casa la mama !!!! i el pròxim finde ........ MÉS !!!

1 comentari:

  1. Molt be...bicicletitas i compañia....la verdad es que viendo estas cronicas dan ganas de poner la bici al dia y pedalear un rato....así que..no se hable más....

    A la proxima me apunto!!!..a lo de comer barritas me refiero.

    ResponElimina