divendres, 5 de març del 2010

UN SOMNI EN UN DESCENS

Somni: 1 Esperança, projecte, que sembla no tenir gens de probabilitat de realitzar-se. 2 Seguit d'imatges i fenòmens psíquics sobrevinguts durant el son. 3 Imaginació vana de coses impossibles o tingudes per impossibles.
No hi ha dubte que el Pedraforca té una força de persuasió molt notable, la seva forma, la fa conjuntament amb Montserrat, d´una de les muntanyes més boniques del nostre país, i l´enforcadura és la seva part més "captivadora". El Pedra l´he pujat de moltes maneres i per molts costats, però encara m´hi restava un somni a realitzar, el descens de l´enforcadura amb esquís, però és aquí on la probabilitat de trobar-hi feia que no pogués realitzar-ho. Sempre que he visitat el Pedra, o que l´he vist en fotografies, m´ha creuat el pensament una idea, el descens d´aquesta muntanya amb esquís ( somni de més d´un !!!), però no ha estat fins aquest any que l´he pogut realitzar.
Desprès del transport dels esquís fins a peu de la tartera, toca calçar-se´ls i remuntar tota l´enforcadura amb una neu un xic endurida, per les pluges del dia anterior. Això fa que hagi de col.locar ganivetes, fet que facilita la progressió més ràpida i SEGURA ( en el somni no es tractava de baixar l´enforcadura amb esquís als peus i jo RODOLANT per tota la pala !!!). Al llarg de la pujada, per l´estat de la neu i el desnivell que supero, vaig pensant amb el descens, seré capaç de fer-ho, i el que encara es més important .... de fer-ho bé.
Un cop adalt, l´espectacle és impresionant, veure les cornises que s´han format, i l´estat nevat de la muntanya sempre captiva ..... i més quan és el Pedra, que tot i tenir l´etiqueta de muntanya "fàcil", és a l´hivern quan ens mostra tota la seva força.
Ja al cim, de sobte, un alter somni creua la ment de tot el grup, ANIREMA A DINAR DE GUAIS !!!!! ( moltes vegades els somnis són una mica .........banals, veritat?). Però jo encara hi tinc el meu intacte, he pujat però toca BAIXAR !!!!!!

Anem desfent el camí de carena, tot observant al fons com la Gallina Pelada ( nom d´una muntanya, no d´una au en "paños menores") també está en unes condicions inmillorables d´innivació.

I ara toca la baixada .........va por ustedes !!!!

"La possibilitat de realitzat un somni és el que fa que la vida sigui interessant" Paulo Coelho

1 comentari:

  1. Muchas felicidades, crack!!

    La vida consiste en ir alcanzando sueños, tú ya tienes uno....ahora a por el siguiente.

    Un abrazo.

    ResponElimina