divendres, 2 d’abril del 2010

PEDRÓ, ALLROAD

Efectivament, REPETIMOS !!!!
Ahir estàvem a Andorra fent el Fontblanca, comprant material, i avui estem al Port del Compte, va com va !!!!! Resulta que mentres baixavem a casa i per tal d´aprofitar el matí del divendres i entrenar un xic més, sense pensar-ho molt, fem un GIR DE 90º, un parell de trucades i cap a Solsona falta gent.
No teniem la intenció de tornar al Pedró dels Quatre Batlles, realment la nostra intenció era visitar el Tossal de l´Estivella, però si ara fa unes setmanes hi havia neu a "doquier", avui l´element blanc escasseja, i com diuen " de muestra un botón ":
El que tenim en millors condicions és el Pedró, així doncs, fem un canvi de rumb, i el que són les coses ( ara em ve al cap això del ying....), en un lloc en falta molta, i en d´altres resulta que en sobra !!! ( la foto no és cap muntatge !!!!)
I encara més, si veiessim aquesta altre fotografia semblaria que estem en ple hivern, i que la nevada ha estat de somni, doncs INCORRECTE, resulta que es la neu incrustada per la força del vent que l´ha fet impactar damunt del pi, coses de la natura !!!!!

Doncs ja sigui per la natura, per la condició de les persones, per que estem entrenant, o jo que sé, resulta que ens plantem al cim del pedró, on SEMPRE FA VENT !! i això accelerà que ens preparem ràpidament per baixar ( i el fet que volguem parar a dinar al CAP DEL PLA, també ajuda !!!)

Per modificar allò que vàrem fer ara fa uns dies, decidim baixar per la pista de la Rasa de l´Estivella, ja que una parella que hi ha pujat, ens ha comentat que estava en perfecte estat, i nosaltres per donar quelcom a canvi, els hi hem explicat com baixar pel tub. Al parking, cadascú ha confirmat que totes dues opcions estaven en condicions.
Avui per tant hem fet de tot, hem pujat per pista, hem sortit de pista, hem trepitjat pedres, hem baixat per fora i per dins de pista, és a dir un ALLROAD en condicions.

I com a bon final, diuen que una imatge val més que mil paraules, deixeu-me dir nomès una COOOOOMMMMMIIIIIIIIIDDDAAAAAAAA !!!!

1 comentari:

  1. ...Bueno, bueno...eso es una buena torrada y no las que pillo yo en verano cuando voy a la playa.....que aproveche!!!!

    ResponElimina