dilluns, 24 de maig del 2010

TURBÓN 4X4

Normalment, quan realitzem una sortida, pensem en l´inici i el final de la mateixa just en el moment de començar a caminar, però aquest cop, en aquesta ascensió segurament pensarem molt més en la aproximació que vàrem fer que en la ascensió en si mateixa.
El Turbón (2492 mts) des de el "Refugio de la Plana", és una ascénsió senzilla, d´uns 500 mts de desnivell. La idea era aprofitar una mica el dissabte, estirar les cames ja que a l´endemà ( bé a la mateixa nit) teniem que realitzar l´ascensió a l´Aneto.
Per tant assoliriem el refugi amb el TOTOYA ALLROAD 4X4 TODO CAMINO.

El TOTOYA tindria que donar 2 viatges per tal de pujar al segon equip. Durant el primer viatge el xòfer ha d´anar amb cura però decisió, ja que una parada en un mal lloc significa pèrdua de tracció ( tracció o "agarre" que en tot moment va demostrar la mà de la "princesa" sobre la cama del xòfer).
Així doncs, desprès d´alguna corba "traicionera" i tenir que pujar el cul del seient per no rascar, el primer equip arriba al punt de sortida. Toca recollida del segon grup !!!
En aquest segon grup hi van los mañicos que amb el seu toyota avensis han arribat fins on la pista els ha deixat.
Durant aquesta segona "carrera" ( ja puc parlar com els taxistes ), realitzem el viatge amb més confiança, ja que el terreny es conegut. Així aconseguim derrapar una mica més en les corbes, pujar un xic més per les tarteres, i en definitiva, fins i tot aconseguim que els mañicos PARLIN EL CATALÀ PER RENEGAR !!!!! ...... COLLONS !!!! que diria alguién !!!!!!
Així doncs ja estem tots preparats.
Per cert, l´ascensió molt bé, amb tant de viatge ............

3 comentaris:

  1. Me lo paso como una enana con vosotros, jajaja!
    Sois geniales!
    No sé si quedarme con la ascensión al aneto, o con el viaje en el totoya :D :D

    MUUUUUUUUUAKK

    ResponElimina
  2. Jejejejeje...si es que el miedo a veces te hace hacer cosas "impensables"....hablar catalán a un maño, coger la cuerda con los dientes.....en fin, lo dicho, cosas im-pensables!!!!!

    ResponElimina
  3. Ah por cierto !!!! a quién la paso lo que sube la "carrerita", quizàs alguién me debe una ......subida ??? ( ivàn va por lo de la ....bajada!!!!)

    ResponElimina